16. jūlija dienas horoskops – centies būt prātīgs!

Uzzini, kas tevi šodien var sagaidīt!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

Auns Tu nekad nezini, kas notiks, bet turpini virzīties uz priekšu, jo gaidāms brīnums! Iemācies noticēt pats sev! Ar mīļotajiem cilvēkiem vienmēr vajag meklēt kompromisus.

Vērsis Gribēsi atrauties no ikdienas rutīnas un pavadīt laiku kaut kur tālāk no ierastās vides. Droši! Tam šis ir vispiemērotākais laiks!

Dvīņi Nemānies, bet gan esi patiess! Ja kaut ko apsolīji, tad izpildi. Šodien būtu jāizvairās uzņemties vairāk darba, iespējams, ka tas nebūs tavos spēkos.

Vēzis Kritikai šodien nebūs vietas – centies to ignorēt un neaprunāt citus. Domā, kam stāsti lietas par savu privāto dzīvi. Visai ticams, ka vari sabojāt priekšstatu par sevi.

Lauva Darba efektivitāte palielināsies tajā gadījumā, ja sadarbosies ar citiem. Kaut arī vēlēsies izdarīt visu individuāli, šodien labāk darboties grupā.

Jaunava  Jo vairāk tu cīnīsies, jo grūtāk būs iegūt atbildes, atslābsti un ļauj visam notikt pēc visuma prāta!  Nebēdā, ja citi nesaprot tavas idejas, vienkārši seko savai sirdij un ļauj viņiem darīt to pašu!

Svari  Padomā, vai pēdējā laikā tev sanāk pietiekami daudz izgulēties. Ja atbilde ir negatīva, tad ar steigu pamaini kaut ko savā ikdienā!

Skorpions  Intrigas un lieka drāma tev notiek aiz muguras, iespējams, pat nezinot. Saspicē ausis un paklausies, ko par tevi runā apkārtējie. Nāksies ieviest skaidrību!

Strēlnieks Šodien centies novērtēt to, kas tev ir dots! Liekām nodarbēm un cilvēkiem šodien nebūs vietas. Sāc ar svarīgākos, lai vakara pusē var nodoties atpūtai!

Mežāzis Jo vairāk tu cīnīsies, jo grūtāk būs iegūt atbildes, atslābsti un ļauj visam notikt pēc visuma prāta!  Nebēdā, ja citi nesaprot tavas idejas, vienkārši seko savai sirdij un ļauj viņiem darīt to pašu …

Ūdensvīrs  Ir jānovelk zināmas robežas, lai citi nevarētu mīdīt tavu dvēseli! Nebaidies pateikt to, ko domā, esi uzstājīgs. Tavas negatīvās domas neļauj tev saskatīt cik ļoti tev ir paveicies šajā dzīvē- apstājies un atver acis!

Zivis Kad liksies, ka visas nedienas jau ir aiz muguras, attapsies pie šīs pašas problēmas atkārtotas risināšanas. Šoreiz centies būt prātīgāks!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru