2 pilnīgi pretēji zodiaka zīmju pāri

Noskaidro kuri zodiaka zīmju pāri ir pilnīgi pretēji, taču attiecības viņu starpā var izdoties!

Atšķirīgs redzējums uz dzīvi, dažādas nākotnes vīzijas un pilnīgi arī raksturi. Šo zodiaka zīmju pāri nav pretēji pēc horoskopa, tomēr viņi ir tik atšķirīgi, ka ir teju pretēji viens otram. Noskaidro, kāda ir viņu saderība!

 

VĒRSIS + ZIVIS

Sieviete Vērsis + Vīrietis Zivis

Zivīm sākotnēji Vērsis liksies pa galam biedējošs nezvērs. Abām šīm personībām ir acīmredzamas atšķirības, tieši tādēļ Zivis nevēlēsies kontaktēties ar īpašumniecisko un bezkompromisu nostāju ieņēmušo Vērsi, tomēr beigu beigās viņai Vērša spēcīgā personība šķitīs vilinoša.

Uzsākot attiecības viņi atklās, ka spēj ideāli līdzsvarot viens otra dabu. Viņš paradīs viņu stabilāku un piezemētāku, savukārt viņa iemācīs viņam kļūt emocionāli atvērtākam.

Ar lieliskas komunikācijas palīdzību šim pārim lemtas ilgstošas attiecības.

Vīrietis Vērsis + Sieviete Zivis

No ārienes šie divi šķiet pilnīgi nesaderīgi tipi. Asi reaģējošais Vērsis sākotnēji Zivis var uzskatīt par pārāk kautrām un jūtīgām būtnēm. Tomēr laika gaitā viņš sapratīs, ka viņam tīk Zivīm piemītošā intuīcija un domu dziļums.

Lai arī Vērsis bieži vien pārlieku koncentrējās uz materiālajiem labumiem, Zivis liks saprast, ka viņam nepieciešama arī emocionāla saikne.

Abiem diviem sākumā var klāties grūti, toties laika gaitā izrādīsies, ka viņi ir lieliski saderīgi.

SVARI + LAUVA

Vīrietis Svari + sieviete Lauva

Lai arī draugiem šķiet, ka ārišķīgi Lauvai un Svariem ir daudz kā kopīga, patiesībā viņiem ir krasi atšķirīgi skati uz dzīvi.

Lauvu piesaistīts Svaru sociālie dotumi un šarms. Sieviete-Lauva jutīs, ka beidzot viņai ir kāds līdzvērtīgs sāncensis, par spīti tam, laika gaitā atklāsies, ka abas personības ir pārāk nesaderīgas.

Skaļā Lauva centīsies savā personībā dalīties ar pieticīgajiem Svariem, bet Svari nespēs dot Lauvai nepieciešamo uzmanību. Tāpat Lauvu noteikti garlaikos Svaru pastāvīgā pasaules miera un harmonijas deklamēšana.

Lauvai nepieciešams kāds, kurš spēj novērtēt drāmu un teatrālumu tāpat, kā to spēj viņa.

Sieviete Svari + vīrietis Lauva

Svarus sākotnēji piesaistīs Lauvas harizmātiskums. Attiecību pirmajās stadijās abas zīmes satiks ļoti labi. Tās abas zina kā graciozi komunicēt. No malas noteikti šķiet, ka šis ir ideāli saderīgs pāris.

Par spīti tam, Svariem iepazīstot Lauvu tuvāk, viņa sapratīs, ka viņi tomēr nav lemti viens otram.

Svaru sieviete sapratīs, ka Lauva pārlieku cenšas izrādīties un viņa personība viņas gaumei šķitīs pārāk ārišķīga. Svari ir principiāla un viņai nepatīk lielībnieki, to sabiedrība viņu nogurdina.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru