Šīs 3 Zodiaka zīmes ir tās, kuras baidās iemīlēties, pat ja bieži to neapzinās

Uzzini, kuras Zodiaka zīmes baidās no iemīlēšanās un mīlas radītajām sāpēm. Bieži vien ideja par to, ka kaut kas ir pārāk labs, lai būtu patiesība, citiem šķiet baisa.

3 Zodiaka zīmes, kas baidās no iemīlēšanās. Kādam nepatīk doma par brīvības zaudēšanu, cits atkal baidās ciest un palikt bešā ar salauztu sirdi. Kā ir ar tevi? Vai tu esi šo Zodiaka zīmju vidū?

VĒRSIS

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji nemēdz iemīlēties ātri, parasti tam ir nepieciešams ilgs laiks. Taču, kad viņi iemīlas, tad tas ir pa īstam. Šie cilvēki baidās iemīlēties, jo baidās tikt sāpināti.

Viņi, būdami ļoti uzticīgi, baidās, ka partneris tās varētu nebūt. Turklāt, viņi ir bezgala greizsirdīgi cilvēki, kuri ilgi pārdzīvo šķiršanos. Reiz šķīrušies, apdedzinājušies un izjutuši neveiksmīgu attiecību sāpes, turpmāk baidās iemīlēties, jo nevēlas izjust to pašu atkal.

Lasi arī: 10 iemesli, kādēļ NEIEMĪLĒTIES katrā no zodiaka zīmēm

Vērši šķiršanos pārdzīvo ilgi un smagi, daži no tiem nododas dažādām atkarībām vai ieslīgst nosacītā depresijā.

DVĪŅI

Šie cilvēki nav īsti radīti tādām attiecībām, kur viens ar otru pavadītu 24 stundas diennaktī, 7 dienas nedēļā. Nē! Dvīņi ir ļoti aktīvi, dinamiski un sabiedriski cilvēki, kuri parasti nemīl sēdēšanu mājās.

Dvīņi ātri vien iepatīkas apkārtējiem, jo ir komunikabli un harizmātiski. Nav noslēpums, ka viņi izbauda citu uzmanību, it īpaši no pretējā dzimuma puses.

Šiem cilvēkiem ir svarīga brīvība un neierobežotība, pretējā gadījumā viņi jūtas kā būrī. Tāpēc Dvīņu partnerim ir jābūt tādam, kurš būtu gatavs ar viņu doties dažādos piedzīvojumos, kaut vai līdz pašai pasaules malai, bet tai pat laikā, dot viņam tik ļoti nepieciešamo brīvību.

Šie cilvēki baidās no iemīlēšanās, jo baidās no attiecībām un pienākumiem, kas saistīti ar tām. Viņi nejūtas gatavi nopietnām attiecībām, Dvīņi vēlas, lai viņiem vienmēr būtu interesanti un attiecībās neiestātos rutīna.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu zīmi, kura visvairāk baidās iemīlēties

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru