3 Zodiaka zīmes, kuras vislabāk prot „lasīt” un „atkost” cilvēkus

Uzzini, kuras 3 Zodiaka zīmes spēj atkost pat viscietākos riekstus!

Viņu talants cilvēku lasīšanā ir dabas dots…

ŪDENSVĪRS

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir apveltīti ar asu prātu, kas apvienojas ar viņu spēcīgo intuīciju. Tā kā viņi ir arī zinātkāri, tad spēj uztvert interesējošo informāciju ļoti objektīvi. Tas nozīmē to, ka tad, kad Ūdensvīrs interesējas par kādu cilvēku, tad arī viņa nodoto informāciju- žestus, valodu, stāju, domāšanas viedu- Ūdensvīrs labi piefiksē un izdara secinājumus.

Lasi arī: Lielais simpātiju horoskops – kas katrai zodiaka zīmei patīk tieši tevī?

Protams, jo viņš vairāk izglītojas, jo loģiskāki un patiesāki ir viņa spriedumi un secinājumi. No citām zīmēm viņš atšķiras tieši ar to, ka turpina domāt un analizēt tikko notikušo arī tad, kad citi sen jau pārslēgušies uz citu tēmu/ cilvēku. Viņam patīk saprast cēloņus, tāpēc viņš dabiski iedziļinās vai nu citos cilvēkos, vai notiekošajā. Un šī pieredze dara brīnumus!

 

 

JAUNAVA

Šī Zodiaka zīme ir loģikas magnāts, tāpēc uzreiz spēj nolasīt pārējos. Jaunavas prot izdarīt patiesus secinājumus, jo pamana detaļas- cilvēka izturēšanās manieri pret sevi un citiem, runas veidu, žestus. Tas viss kopā veido stāstu, kuru Jaunavām patīk lasīt. Viņām tā ir kā rotaļa- uzzināt un izzināt, tāpēc, jo gados vecāka kļūst Jaunava, jo precīzāka ir viņu spēja noteikt, kāda problēma vai „lieta” ir otram cilvēkam.

Šī dzīvā interese par to, kā viss rodas un kāpēc notiek tā, kā notiek, ir garants tam, ka Jaunavai ir enciklopēdiskas zināšanas par dzīvi. Un tad, kad viņa redz cilvēku, tad uzreiz domās atver savu enciklopēdiju un piemeklē faktam skaidrojumu arī spētu saskatīt viņa personības šķautnes. Jaunavas no vienas piezīmes var izdarīt 10 secinājumus, kas kaut ko liecinās par šo cilvēku.

 

Lasi arī: Lielais simpātiju horoskops – kas katrai zodiaka zīmei patīk tieši tevī?

 

SKORPIONS

Skorpions ļoti labi spēj „atkost” pārējos un tas, lielā mērā, ir pateicoties viņu jūtībai.  Protams, arī prāts ir ass, taču pirmās aizdomas par to, ka kaut kas nav tā, kā no malas izskatās, rodas sajūtu līmenī, nevis loģikas dēļ. Ja citas zīmes pamana otra cilvēka falšumu, pateicoties pretrunīgām darbībām, piemēram, ķermeņa valoda neiet kopā ar runām, tad Skorpions to vienkārši jūt, pat neskatoties virsū.

Viņš uzreiz pamanīs, ja kāds grib kaut ko noslēpt, ir samelojis, vai kā citādi radījis aizdomas. Reizēm varētu domāt, ka Skorpionā ir iebūvēts kāds skeneris, jo viņš viegli nolasa otra cilvēka raksturīpašības, tikai ļaujiet abiem drusku pavadīt laiku kopā.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru