3 Zodiaka zīmes, kurām šī nedēļa būs īpaši veiksmīga (10. – 16. septembris)

Uzzini, kurām Zodiaka zīmēm šī nedēļa solās būt veiksmīga mīlestībā!

Šo zīmju pārstāvjiem pašreizējais planētu stāvoklis ir visai veiksmīgs,  tāpēc noskaidro, kurus pavadīs veiksme tieši mīlas jomā!

AUNS

Šonedēļ apkārtējo acīs šķitīsi īpaši izskatīgs un šarmants. Varbūt, ka ir vērts šo pievilcību izmantot jauna partnera meklējumiem, tomēr, ļoti iespējams, ka pasakainākās un labākās lietas ar tevi notiks tad, kad to vismazāk gaidīsi. Daži Auni iepazīsies ar jauniem un interesantiem cilvēkiem lielas nejaušības rezultātā, kas vēlāk novedīs pie veiksmīgiem notikumiem.

Attiecībās esošajiem Auniem nevajadzētu palaist garām izdevību pavadīt vairāk laika divvientulībā. Dažādu kultūras pasākumu apmeklēšana ir pat ļoti ieteicama.

JAUNAVA

Neskatoties uz nelielajām ikdienas ķibelēm un raizēm, Jaunavām šī solās būt īpaši veiksmīga nedēļa. Lielāku uzmanību ieteicams pievērst savai attieksmei pret apkārtējiem. To pamainot, uzlabosies ne tikai tava labsajūta, bet arī apkārtējo viedoklis.

Ja esi brīvs, tad šajā nedēļā pastāv augsta iespēja iepazīties ar kādu īpašu cilvēku. Varbūt, ka starp jums izveidoties kaut kas vairāk par vienkāršu paziņu būšanu?

STRĒLNIEKS

Attiecībās esošajiem Strēlniekiem var parādīties liela vēlme uzlabot attiecības, un to noteikti vajadzētu izmantot. Šo nedēļu pavadiet kopā pēc iespējas vairāk, tomēr tam nav obligāti jābūt divvientulībā.

Ja esi brīvs, tad noteikti pavadi vairāk laika ar draugiem. Ļoti iespējams, ka satiksies ar savu simpātiju, bet citiem Strēlniekiem izdosies iepazīties ar kādu, kas kļūs par viņa jauno simpātiju.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru