3 Zodiaka zīmes, kurām šī nedēļa būs īpaši veiksmīga mīlestībā (9. -15. jūlijs)

Uzzini, kurām zodiaka zīmēm, šī nedēļa solās būt veiksmīga mīlestībā!

Šo zīmju pārstāvjiem pašreizējais planētu stāvoklis ir visai veiksmīgs,  tāpēc noskaidro, kurus pavadīs veiksme tieši mīlas jomā!

Un kā ir ar tevi, vai arī tevi šonedēļ pavadīs veiksme mīlas lietās? Uzzini, izlasot šo horoskopu!

VĒRSIS

Ja esi brīvs, tad šī nedēļa tev sola tikšanos ar kādu, kurš tevi iedvesmos. Visai iespējams, ka jūs ar šo cilvēku paliksiet tik tuvi, ka izveidosiet ilgtermiņa attiecības, kurās būs visai spilgta un aizraujoša seksuālā dzīve.

Tie, kas ir attiecībās, var droši nodoties mīlas rotaļām un pamēģināt kaut ko jaunu. Nebaidieties no eksperimentēšanas un kaut kā traka – tas jūs padarīs tuvākus, vēlāk būs ko atcerēties!

LAUVA

Mazāk domā par darbu, vairāk par savu mīļoto cilvēku. Atceries, ka arī ārpus pienākumiem, tev ir cilvēki, kuri tevi mīl un pēc tevis ilgojas – centies viņiem veltīt maksimāli daudz laika un uzmanības!

Lauvām, kas ir brīvi, šonedēļ ieteicams aprunāties ar kādu labu draugu, uzzināsi ko ļoti pārsteidzošu, ko tādu, kas pat varētu mainīt tavu rīcības plānu attiecību jomā. Neuztraucies – savu liktenīgo sastapsi tad, kad tu to vismazāk gaidīsi!

STRĒLNIEKS

Ja esi brīvs, tad šī nedēļa ir piemērots laiks jaunu attiecību veidošanai, tāpēc nebaidies no došanās uz randiņiem! Ieteicamas ir jebkuras aktivitātes, kurās vari iepazīt jaunus cilvēkus, tāpat nevajadzētu izpalikt arī jaunu hobiju uzsākšanai. Lai vai kā – mēģini patīkamo apvienot ar lietderīgo!

Attiecībās esošie Strēlnieki īpašas izmaiņas attiecībās neizjutīs – svarīgi atrast balansu starp pienākumiem un mīlas lietām, un šīs lietas strikti nošķirt!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru