3 Zodiaka zīmes, kurām šī nedēļa būs ļoti veiksmīga (17. – 23. septembris)

Uzzini, kurām Zodiaka zīmēm šī nedēļa solās būt veiksmīga mīlestībā!

Šo zīmju pārstāvjiem pašreizējais planētu stāvoklis ir visai veiksmīgs,  tāpēc noskaidro, kurus pavadīs veiksme tieši mīlas jomā!

DVĪŅI

Ja iepriekš jūsu attiecības ir bijušas ļoti nemierīgas un strīdiem pilnas, tad šonedēļ situācija kļūs daudz gaišāka un labāka. Iemācīsieties ieklausīties viens otrā un saudzīgi izteikt savas patiesās domas.

Ja esi attiecībās, tad nepalaid garām iespēju iepazīties ar jauniem cilvēkiem! Pastāv augstas izredzes atrast savu potenciālo partneri!

Daži Dvīņi var atjaunot attiecības ar bijušo partneri, tomēr, pirms to dari, kārtīgi apdomājies!

JAUNAVA

Šī solās būt par ļoti kaislīgu un neparastiem piedzīvojumiem pilnu nedēļu. Tā barjera, kura līdz šim jums ir traucējusi izbaudīt absolūtu intimitāti un kaisli, šonedēļ tiks nojaukta.

Citām Jaunavām uzplauks jūtas pret kādu paziņu. Viss sāksies pavisam nevainīgi līdz pārtaps par nopietnām attiecībām. Jaunavām šis ir socializēšanās periods, kad dzīvē parādīsies kaut kas jauns – tas tev palīdzēs izbēgt no ikdienas rutīnas.

MEŽĀZIS

Ja esi brīvs, tad šī nedēļa piedāvās vairākas iepazīšanās iespējas. Iespējams, ka uzsāksi attiecības ar kādu no darba, tomēr to uzsākšanai būs nepieciešama lielāka drosme, nekā cerēts.

Lai vai kā, šī nedēļa Mežāžus iedrošinās kļūt sociālākiem, runīgākiem un atvērtākiem. Iekarosi vairākas pretējā dzimuma simpātijas, arī darba sfērā izveidosi jaunus un veiksmīgus kontaktus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru