3 Zodiaka zīmes, kurām šī nedēļa solās būt īpaši veiksmīga (25. jūnijs – 1. jūlijs)

Uzzini, kurām zodiaka zīmēm, šī nedēļa solās būt veiksmīga mīlestībā!

Šo zīmju pārstāvjiem pašreizējais planētu stāvoklis ir visai veiksmīgs,  tāpēc noskaidro, kurus pavadīs veiksme tieši mīlas jomā!

Un kā ir ar tevi, vai arī tevi šonedēļ pavadīs veiksme mīlas lietās? Uzzini, izlasot šo horoskopu!

SVARI

Šīs nedēļas pirmajiem iespaidiem būs liela nozīme, tomēr ne izšķiroša. Neļauj pirmajām domām par cilvēku būt galējām – labāk iepazīsti viņu tuvāk, un tikai tad izdari secinājumus! Kāds ir greizsirdīgs uz tevis, iespējams, ka kāda bijusī mīlestība tevi nespēj aizmirst un nevar pārdzīvot par taviem jaunajiem piedzīvojumiem.

Tiem, kas ir attiecībās, ieteicams padomāt par to pašreizējo stāvokli – vai tevi viss apmierina? Ja ne – izrunā to ar savu partneri!

SKORPIONS

Ja nespēj virzīties uz priekšu un aizmirst savu bijušo mīlestību, padomā, varbūt ir citi veidi, kā beidzot izlaist viņu no savas sirds? Kāds vecāks draugs tev šajā jomā spēs dot kādu vērtīgu padomu – nebaidies vaicāt!

Sapratīsi, cik daudz iespēju tev ir randiņu jomā, taču sākumā ieteicams paskatīties uz sevi no malas, un izdarīt dažus secinājumus, iespējams, ka tev nepieciešamas nelielas pārmaiņas. Lai vai kā, pēc iedvesmojošām sarunām, uz mīlas dzīvi skatīties ar teju citām acīm – nav viss nemaz tik traki!

Attiecībās esošie Skorpioni droši var nodoties dažādām mīlas izpriecām – šīs nedēļas kaisles līmenis būs gana augsts, lai beidzot atslābtu – sekss palīdz cīņā pret stresu!

MEŽĀZIS

Radīsies sajūta, ka darbs un karjera ir svarīgāka par mīlestību. Pievērs uzmanību savai otrajai pusītei un jūsu attiecības uzplauks kā no jauna!

Brīvie Mežāži sapratīs, ka jaunu mīlestību atrast nav nemaz tik viegli, ir jāiegulda laiks un pūles. Sarunā kādu tikšanos ar draugiem kādā nebijušā vietā – augstas izredzes iepazīt kādu ļoti īpašu cilvēku. Jāņu laiks sola īpaši interesantus pavērsienus!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru