3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ visvairāk jāpiesargās (16.-22.jūlijs)

Uzzini, kuras ir tās 3 Zodiaka zīmes, kuras šonedēļ var sagaidīt neparastus notikumus!

Bieži vien tiek pieļautas gandrīz vai nelabojamas kļūdas, kuras ir radušās nepārdomātas rīcības rezultātā. Horoskopi ne vienmēr pasaka kaut ko konkrētu, bet iedvesmo mūs un liek uz notiekošo raudzīties no cita skatu punkta.

Noskaidro, kurām Zodiaka zīmēm šajā nedēļā būtu jābūt visuzmanīgākajām, pieņemot lēmumus un saskaroties ar citiem cilvēkiem!

VĒRSIS

Šo nedēļu var uzskatīt par tavu pagātnes pieņemto lēmumu spriedumu laiku, kad viss, kas tika izdarīts nepareizi, negatīvi ietekmēs arī tas lietas, par kurām tu šodien esi tik pateicīgs.

Nemeklē attaisnojumus savām muļķīgajām rīcībām. Labāk atzīsti savas kļūdas uzreiz, nevis rūnā aplinkus! Iespējams, ka vēlēsies pagriezt laiku atpakaļ un daudz ko mainīt. Tā vietā, lai sūdzētos un pārdzīvotu, mēģini saglabāt mieru un domāt loģiski!

VĒZIS

Sapņojot par laimīgu nākotni, un gremdējoties atmiņās par pagātni, vari palaist garām patiesi svarīgās lietas, kuras notiek tieši tagad! Dzīvo šim mirklim, un tu sapratīsi, kā mainīt radušos situāciju!   Šonedēļ uz notiekošo mēģini lūkoties reāli, negremdējoties atmiņās un neuzburot dažādas ilūzijas.

Ja sanāk iepazīties, tad šonedēļ radi pēc iespējas patiesāku iespaidu par sevi, neizliecies labāks nekā patiesībā! Neaizmirsti par pašiem tuvākajiem, kuri tev ir bijuši līdzās. Iespējams, ka šoreiz viņiem būs nepieciešams tavs atbalsts un palīdzība.

STRĒLNIEKS

Kaut arī nedēļa kopumā Strēlniekiem solās būt visai veiksmīga, jāizvairās būtu no nereāliem solījumiem – visai augstas izredzes, ka tos nemaz nesanāks izpildīt. Lai arī cik ļoti tu nemānītu citus, vissvarīgāk būs nemānīt pašam sevi! Nesaceries pirms laika, centies domāt reālistiski!

Izvairies no meliem, pat no vismazākajiem. Ja nepieciešams, tad labāk izvēlies paklusēt, nevis pateikt to, kas otram nemaz nav jādzird.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru