3 zīmes, kurām šonedēļ zvaigznes sola veiksmi (6.-13.janvāris)

Uzzini, kurām zodiaka zīmēm, šī nedēļa solās būt veiksmīga mīlestībā!

Šo zīmju pārstāvjiem pašreizējais planētu stāvoklis ir visai veiksmīgs,  tāpēc noskaidro, kurus pavadīs veiksme tieši mīlas jomā!

AUNS

Ja esi attiecībās, tad šī nedēļa ir labvēlīga laika pavadīšanai ar savu mīļoto ārpus mājas. Dodieties kādā nelielā ceļojumā tepat pa Latviju, vai kopīgi apciemojiet sen nesatiktas paziņas. Lai vai kā – izbaudi šo nedēļu pilnībā! Taču uzmanies ar ļaušanos galējībām!

Lidināsies pa mākoņiem, domājot par mīlestību un attiecībām. Ja nesen esi uzsācis attiecības, tad esi mazliet piesardzīgs, neizrādot pārāk daudz uzmanības un simpātiju. Nesteidzies, bet gan visu izbaudi! Jo, kā zināms – kas ātri sākas, tik pat ātri arī beidzas.

STRĒLNIEKS

Ja attiecībās esi uzsācis pavisam nesen tad, iespējams, ka pienācis laiks savu otro pusīti iepazīstināt ar ģimeni vai draugiem.

Brīvie Strēlnieki varēs izpriecāties, izjūtot uzmanības pieaugumu no pretējā dzimuma, tikai galvenais – doties ārpus mājas, kur tevi citi var satikt. Jauni hobiji un ieceres tevi var savest kopā ar kādu ļoti īpašu cilvēku.

Attiecībās esošajiem Strēlniekiem būs daudz kārdinājumu, kas tev liegs spēju pilnībā koncentrēties darbiem, taču tas nekas – gan jau visu uzspēsi! Strēlniekiem, kas jau ilgus gadus ir attiecībās šis laiks var būt labvēlīgs pārdomām par ģimenes pieaugumu, bet citiem – par saderināšanos, vai pat kāzām.

VĒZIS

Iespējams, ka uzausīs jūtas pret kādu veco mīlestību, bet par to nebūtu jāuztraucas, jo otrs cilvēks var justies tāpat.

Daudziem Vēžiem šī nedēļa tik tiešām var nest kontakta atjaunošanu ar kādu no bijušajiem, un, kas zina – varbūt pat gaidāma atkal saiešana kopā. Tiem, kas attiecībās ir laimīgi, vajadzētu padomāt par to, kā šīm attiecībām piešķirt dzirksteli. Labvēlīgo laika apstākļu iedvesmoti droši varat doties kādā kopīgā izbraucienā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru