3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ ļoti veiksies mīlestībā

Uzzini, kurām zodiaka zīmēm, šī nedēļa solās būt veiksmīga mīlestībā!

Šo zīmju pārstāvjiem pašreizējais planētu stāvoklis ir visai veiksmīgs,  tāpēc noskaidro, kurus pavadīs veiksme tieši mīlas jomā!

 

JAUNAVA

Beidzot tev būs vairāk laika attiecībām un to uzlabošanai. Ja iepriekš biji aizņemts ar ko pavisam citu, tad šonedēļ pavadiet pēc iespējas vairāk laika kopā ar mīļoto cilvēku!

Šonedēļ kādu vakaru ieteicams pavadīt romantiskā gaisotnē. Nododieties sarunām un pakavējieties atmiņās par to, kā jūs iepazināties.

Ja esi brīvs, tad šonedēļ vēlēsies pamēģināt kaut ko jaunu. Varbūt izlemsi kopā ar draugiem doties uz kādu ballīti.

VĒRSIS

 

Emocijām bagāta nedēļa. Pilna ar priekiem un bēdām. Garlaicīgi nebūs! Izjutīsi vēlmi pavadīt pēc iespējas vairāk laika ar partneri, un pareizi arī darīsi. Tu noteikti nenožēlosi, ja šonedēļ ar viņu kopā būsi vairāk nekā ierasts.

Tomēr, ja nav iespējas pavadīt ar viņu tik daudz laika, cik gribētos, sazvanies ar viņu regulāri! Tomēr atceries – neesi uzbāzīgs!

Ja esi brīvs, tad šonedēļ vēlēsies izjust ko pavisam nebijušu. Nepalaid garām iespēju, ja tavi draugi tevi kaut kur aicina.

ŪDENSVĪRS

Sapratīsi, ka ir lietas, kuras nevar nekādīgi mainīt vai ietekmēt. Tavs uzdevums būs turēt mēli aiz zobiem, kad runa ir par partnera noslēpumiem. Centies tos glabāt un nopievilt viņu.

Kopumā izdevusies nedēļa. Tomēr labāk būs, ja emocijas un jūtas neslēpsi. Ir pienācis laiks atklāt partnerim ko tādu, ko neesi teicis iepriekš. Piemērota nedēļa, lai atzītos mīlestībā.

Daži partneri izvēlēsies iepazīstināt savu partneri ar vecākiem.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru