3 zodiaka zīmes, kuras izskatās jaukas, bet patiesība ir ļoti riebīgas

Uzzini, kuras ir tās Zodiaka zīmes, kuras par sevi rada pozitīvu tēlu, taču patiesībā ir ar savu raksturiņu!

3 Zodiaka zīmes, kuras nereti iekaro daudzu cilvēku simpātijas un sirdis, taču, iepazīstot viņus tuvāk, nākas atklāt viņu raksturu un ļauno pusi. Šīm Zodiaka zīmēm ir “smags raksturs”, un pat pirmajā mirklī varētu šķist, ka viņos nav nekādu trūkumu.

 

AUNS

Viņi ir ļoti sabiedriski cilvēki, kuri nereti mīl pagozēties uzmanības un slavas gaismā. Parasti ļoti skaļi, taču tai pat liekā viņi, sev nemanot, iekaro vairāku cilvēku simpātijas.

Jāatzīst, ka šis tēls, kuru viņi par sevi rada, ne vienmēr ir patiess. Šie cilvēki nereti mēdz būt daudz riebīgāki, nekā jums šķiet. Neapšaubiet šī cilvēka spēju atriebties vai kādam ieriebt. Tas, protams, nenotiek bez iemesla. Auniem tomēr ir nepieciešams iemesls, lai parādītu savu nejauko pusi. Parasti tas notiek tad, kad tiek aizskarts viņa lepnums vai tiek nodarīts pāri kādam tuvam cilvēkam. Auni nesēdēs malā un nenoskatīsies uz to, bet gan iejauksies.. un tad gan jūs dabūsiet trūkties!

Lasi arī: 4 zodiaka zīmes, kuras sākumā šķiet bezjūtīgas, taču ir ļoti mīlošas

STRĒLNIEKS

Viņi ir bezgala smieklīgi un jautri cilvēki, ar kuriem vienmēr ir patīkami satikties un aprunāties. Nav noslēpums, ka viņi teju vienmēr ir gatavi palīdzēt draugam grūtā brīdī un sniegt kādu vērtīgu padomu.  Lieliski padomdevēji viņi ir tāpēc, ka paši daudz kam ir gājuši cauri (kā nekā, piedzīvojumi mēdz beigties un izvērsties dažādi), un diezgan labi spēj izprast citu situācijas.

Viņa raksturs parādās tad, kad viņš ir nokaitināts. Jāatzīst, ka viņu diezgan daudz kas var “izbesīt”, par ko sākumā viņš paklusē, bet, kad vairs neiztur, saka visu, ko domā. Parasti tas nenotiek histēriski, tomēr ar patiesību viņš labi prot “iedzelt”.

Lasi arī: Šīs 4 Zodiaka zīmes nekad neļaus sev darīt pāri, jo ir vislepnākās

DVĪŅI

Ļoti komunikabli un runīgi cilvēki, turklāt ļoti inteliģenti. Sākumā pat varētu šķist, ka Dvīņi ir ideāli un viņiem nav neviena trūkuma. Taču patiesībā, Dvīņi ir ļoti lieli manipulatori, kas spēj panākt to, lai viss notiktu pēc viņu gribas. Un sāpīgākais ir tas, ka jūs to pat nepamanīsiet!

Šiem cilvēkiem ir divējāda daba, kuru atkost izdodas tikai tiem, kas viņus pazīst jau ilgu laiku. Šī Zodiaka zīme nemēdz nemelot, un ar nožēlu jāatzīst, ka viņi ir vieni no tiem, kas visbiežāk krāpj savu partneri. Diemžēl, viņi to pārāk labi spēj nomaskēt un neradīt liekas aizdomas. Bet, protams, lai krāptu, Dvīņiem ir nepieciešams iemesls – visbiežāk tas ir tad, kad viņam paliek garlaicīgi un attiecībās jau sen ir zudusi dzirksts.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru