31. decembra horoskops – gatavojies pārmaiņām; Jaungada apņemšanās!

31

Uzzini, kas šodien sagaidāms katram horoskopa zīmes pārstāvim!

Kā zvaigznes šodien ir nostājušās – par labu vai par sliktu tev, uzzini, izlasot savu šīs dienas horoskopu!

 

 

Auns Met savu lepnumu reiz pie malas un apņemies kļūt labsirdīgāks! Vairāk dod un mazāk ņem! Nosolies sev vairs nepieņemt lēmumus emociju iespaidā vai impulsa vadīts. Šodien centies pret visiem attiekties laipni, saglabājot mieru!

Vērsis Zvaigznes sola jaunumus mīlas jomā – labus vai sliktus, to rādīs laiks pēc Jaunā gada iestāšanās.  Taču esi piesardzīgs, neizdarot pārsteidzīgus secinājumus! Šodien uzmanies, tērējot naudu, uz mirkļa iegribām.

Dvīņi Izbaudi šo vakaru no visas sirds un godam atvadies no 2018. gada. Jaunais gads sola daudz iespēju, esi acīgs un izmanto tās! Neaizmirsti apsveikt kādu vecu draugu!

Vēzis Ja vēlies doties mīlas meklējumos, tad droši! Zvaigznes sola veiksmi mīlas jomā, taču no attiecību saglabāšanas ar bijušajiem gan vajadzētu atteikties. Šodien uz notiekošo centies skatīties no dažādiem skatu punktiem.

Lauva Laba kompānija ir viss, kas tev šodien nepieciešams, neatkarīgi no tā, vai tā ir ģimene, draugi vai nesen iepazīti cilvēki. Jaunajā gadā, iespējams, radīsies ciešāka saikne ar kādu, kas tavā dzīvē vēl ilgi uzkavēsies.

Jaunava Plāns palielināt savu peļņu var būt vilinošs, bet, ja tas nozīmē atteikšanos no kā sev ļoti dārga – kārtīgi apdomājies! Šodien saņemsi vairākus laba vēlējumus un jutīsies pacilāts.

Svari Pirms došanās kaut kur – izgulies un uzkrāj spēkus! Šī diena var būt piedzīvojumiem pilna, viss atkarīgs no tā, kuriem piedāvājumiem piekritīsi. Jaunais gads sola izmaiņas tavā raksturā, kļūsi neatkarīgāks, taču vienaldzīgāks.

Skorpions Šodien uzmanīgi ar reibinošām vielām, citādi nāksies šo to nožēlot! Sagaidot jauno gadu, atceries – tev nav jāspēlē tā loma, kas tev ir pavisam sveša. Pacel galvu augstāk, bet neaizmirsti par līdzcilvēkiem!

Strēlnieks Sazinies ar draugiem un pavadi vakaru jautrā kompānijā! Nākamajam gada atceries – tas, ko tu vēlies darīt, un tas, ko no tevis gaida, var atšķirties, bet, ja būsi pietiekami gudrs, tad atradīsi veidu, kā apvienot patīkamo ar lietderīgo.

Mežāzis Droši vari gatavot savu Jaunā gada apņemšanās sarakstu un pamazām sākt ko darīt lietas labā. Jaunajam gadam un jaunajiem darbiem sākoties, motivācija būs īpaši nepieciešama, tāpēc centies rast dažādus iedvesmas avotus un aktivitātes, kas tevi tik ātri nenogurdinās.

Ūdensvīrs Jaunais gads… vientulībā? To nu gan nevar pieļaut! 2019.gadā tavas domas bieži vien būs prom, bet vairākas to brīžu situācijas pieprasīs tavu uzmanību un atgriezīs tevi atpakaļ realitātē.

Zivis Šodien jābūt uzmanīgam, jo, ja ļausi smalkiem vārdiem vai skaistām sejām tevi apburt, tad drīz vien attapsies pie smagas vilšanās. 2019.gadā centies turēt savus tuviniekus tik cieši, cik iespējams, uzlabojot attiecības ar tiem. Piemērots laiks jauna hobija uzsākšanai.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru