4 zodiaka zīmes, kas visātrāk apvainojas – katru sīkumu uztver personīgi

 

Uzzini, kuras zīmes labāk neaizvainot, lai nenāktos rēķināties ar sekām!

Citi šādos gadījumos kritiku pieņem objektīvi un samierinās, saprotot savas kļūdas, citi klusē, bet citi – bliež pretī un pat sāk pielietot fizisku spēku. Uzzini, kuras ir tās zīmes, kuras katru sīkumu uztver personīgi, un kā tieši tas izpaužas.

AUNS

Šīs zīmes pārstāvji teju visu ņem pie sirds – pat draudzīgus ieteikumus, jo tas viņam liek domāt – Ko es izdarīju nepareizi? Kā es varēju kļūdīties? Ko man darīt, lai šo kļūdu nepieļautu atkārtoti?….

Parasti rupjas kritikas gadījumos mēdz atcirst kaut ko atpakaļ, piemēram, pasakot, ka šis cilvēks pats ne labāk dara un vēl pieminēs dažus piemērus, lai viņa arguments būtu uzskatāmāks un labāks. Var gadīties, ka ar kritizētāju vēl ilgi nerunā un pat virsū neskatās, parādot savu dabu un raksturu.

JAUNAVA

Viņš ir precīzs un lielu uzmanību velta detaļām, pats spēj nokritizēt jebkuru darbu un cilvēku, bet viņu pašu gan nevajadzētu. Raudāt nesāks, taču apvainosies gan. Turklāt, savu vainu vēl nepamanīs un pat neatzīs, tikai tad, ja to apstiprinās vairākums. Ja kāds tiešs cilvēks viņam pateiks, ko viņš dara nepareizi, tad Jaunava uzreiz novērsīsies no šī cilvēka. Diemžēl, šīs zīmes pārstāvji jau tā sevi daudz kritizē, bet, kad kāds no malas viņam pasaka – tu esi tāds… tu to dari nepareizi.., tad Jaunava apvainosies un sāks prātot ar vien vairāk, bet klusībā. Vājumu uz āru neizrādīs.

VĒZIS

Šī zīme ir ļoti emocionāla, novērojamas biežas garastāvokļa maiņas un, ja kāds patrāpīsies kaut ko pateikt viņam tieši tad, kad viņš jūtas emocionāli noguris, tad aizvainojums būs pat jūtams. Parasti nemēdz izrunāties pretī kā, piemēram, Skorpions vai Auns, jo spēj paturēt savu mēli aiz zobiem. Ja dzimis jūnija beigās, tad iespējams gan, jo šiem cilvēkiem novērojamas arī dažas Dvīņu īpašības, un, kā zināms, Dvīņi nav tie, kas klusē. Kad apvainojies, parasti ir izteikti nomākts un šaubīgs, centīsies no sabiedrības izvairīties, var gadīties, ka uz kādu laiku izolējas pilnībā. Bet tas ātri pāriet, jo viņš ļaunu ilgi netur.

SKORPIONS

Ja kāds pateiks kaut ko, kam viņš nepiekrīt, tad gaidiet argumentu kaudzi ar pierādījumiem atpakaļ! Viņš koncentrējas uz detaļām un nemīl kļūdīties. Un ja kāds vēl ar pirkstu parāda, tad vispār…. viss, ko varam ieteikt – piekrist un ieturēt distanci. Viņa rupjo vārdu krājums ir visai plašs, un, neviens to nevēlas dzirdēt, jo īpaši, ja tas tiek virzīts viņa virzienā! Ja tiks aizvainots, tad, iespējams, ka vēl pakonsultēsies ar citiem un kritizētāju no muguras aprunās. Taču, ja viņš runā aiz muguras, tad neapšaubiet viņa spēju to pateikt acīs, pie tam vēl vairāku cilvēku klātbūtnē. Darīs visu, lai tikai viņam būtu pēdējais vārds.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru