4. janvāra dienas horoskops – par visu nāksies samaksāt!

4

Uzzini, kas šodien gaidāms katram zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

 

Auns Visam ir savs mērs! Šodien centies nepārkāpt robežas, bet gan turēties rāmjos! Neuzvedies kā bērns, kuram ir atņemta konfekte, šodien ar dažām lietām nāksies samierināties.

Vērsis Ar lēmumu pieņemšanu var iet pavisam smagi. Talkā var nākt kāda zinoša cilvēka padoms, tomēr klausīt tam vai laist gar ausi – tas būs atkarīgs no tevis.

Dvīņi Atceries, ka tev nevienam nav jāatskaitās par savu rīcību! Tu pats lieliski apzinies savas rīcības sekas, tāpēc agri vai vēlu par to nāksies samaksāt.

Vēzis Izpelnīsies atzinību un uzslavas par labi padarītu darbu. Šai jābūt darbīgai un produktīva dienai. Ja iespējams, tad dažus darbus izdari arī uz priekšu!

Lauva Nevēlama diena, kad aizņemties naudu! Iespējami strīdi ģimenē, kas saistīti ar finansēm. Noderīga būs zinošāka cilvēka konsultācija.

Jaunava Tevi negaidīti var pārsteigt kāda tuva cilvēka rīcība, tomēr šajā gadījumā labāk ieturēt neitrālu pozīciju, un emocijas uz āru neizpaust.

Svari Šīs dienas rezultātus ietekmēs tavs iepriekšējais darbs. Ja strādāji labi, tad saņemsi uzslavas, taču, ja slinkoji, tad izjutīsi ne tikai nožēlu, bet arī saņemsi pēc nopelniem.

Skorpions Šodien svarīgi būs pildīt savus solījumus! Ja tomēr nespēj, tad pasaki galveno iemeslu, nevis melo, jo, pretējā gadījumā, gūsi sliktu slavu.

Strēlnieks Tenkas un baumas laid gar ausi! Šodien svarīgi būs domāt pašam par sevi, nevis aprunāt apkārtējos.

Mežāzis Šodien rūpējies par savu veselību! Atceries – nav nepiemērotu laika apstākļu, ir nepiemērots apģērbs! Sargi sevi!

Ūdensvīrs Būs kāds, kurš vēlēsies tev izpatikt. Šodien ar visiem mēģini uzturēt pēc iespējas labākas attiecības, un kritiku paturēt pie sevis.

Zivis Šodien neko sliktu neturi sevī! Ja tevi kaut kas neapmierina, tad nebaidies, bet gan runā par to! Var gadīties, ka kādu šokēsi ar jaunām ziņām.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru