4 zodiaka zīmes, kurām ir vislabākā humora izjūta; ar viņiem nekad nav garlaicīgi

AUNS

Pirmkārt, viņiem ir tik daudz un dažādu piedzīvojumu, kurus citiem atstāstīt, ka, pat necenšoties, Auns būs sasmīdinājis visus klausītājus līdz asarām. Otrkārt, viņš brīžiem neko nesaprot, ka viņu viegli “iznest cauri” tā, ka tas ir bezgala smieklīgi.Sākumā viņš apvainosies, bet beigu beigās smiesies kopā ar pārējiem. Treškārt, viņš ir tik ļoti smieklīgs, jo viņam labi padodas attēlot citus. Gluži kā klauns, bet nevis tāda tipa klauns, no kura baidās bērni, bet gan tāds, kas spēj uzjautrināt jebkuru! Pats svarīgākais – viņa joki nav uzspēlēti, tas viss viņam izdodas dabiski.

SKORPIONS

Vai te maz varētu rasties jautājumi, kāpēc tieši Skorpions ir šajā topā? Viņa joki ir sarkasma pilni, turklāt viņš dievina melno humoru. Protams, ne visiem viņa joki būs saprotami, jo ik pa reizei pavīd arī tādi fakti, kurus zinās tikai tie, kas interesējas par pasaulē notiekošo. Diemžēl, tas, kas Skorpionam šķiet smieklīgs, citam var šķist aizvainojošs. Tieši rupjības un joki par seksu viņa humora izjūtu padara tik neatkārtojamu, jo ne visi ir pietiekami drosmīgi ( vai varbūt bezkaunīgi), lai par to runātu skaļi.

ŪDENSVĪRS

Humora izjūta šai horoskopa zīmei ir dabas dota dāvana. Viņi pat necenšas būt jokdari, bet viņiem tas izdodas teicami. Pārsvarā viņš ir tas, kurš smejas par citu jokiem, vai atkal otrādi – viņa sejas grimase pilnībā nemainās, liekot saprast, ka otra cilvēka joks bija galīgi garām. Parasti šādās situācijās varētu pateikt kaut ko sarkastisku šim nesmieklīgajam jokam pretī un pats par to smieties.

STRĒLNIEKS

Kā jau piedzīvojumu mīlētājs, diezgan lielu daļu no piedzīvojumiem spēs atstāstīt kā smieklīgu pieredzi. Arī šai zīmei patīk sarkasms un neliels pārspīlējums. Var sākt smieties arī par neko tik smieklīgu, jo viņi vienkārši ir izteikti jautri un feini.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru