Neviens netur ļaunu prātu tik ilgi kā to dara šīs 4 zodiaka zīmes

Uzzini, vai kāds no tava draugu loka nav šo zīmju vidū!

Neviens netur ļaunu prātu tik ilgi kā to dara Skorpions. Galu galā šī zīme pārvalda atriebību kā neviens cits. Par spīti tam, ka Skorpioni ārpusē uzliek cietas bruņas, dziļi iekšā viņi ir viegli ievainojamas būtnes. Viņi augstu vērtē emocionālo intimitāti un godīgumu, viņus dziļi ievaino nodevība un meli. Skorpioni var gadiem ilgi vai pat visu mūžu koncentrēties uz pārdzīvotajām sāpēm. Skorpions var atbrīvoties no pārdzīvojuma vienīgi saprotot, ka dots devējam atdodas.

Sava perfekcionisma dēļ Jaunavas galvā iedzīvojas smaga paškritika. Jaunavas ļauj paškritikai ložņāt viņas prātā tik ilgi, līdz tā Jaunavu uzvar. Tas parasti noved pie tikko valdāmām dusmām pret tiem, kas izsakās par viņām kritiski. Šai zodiaka zīmei jāiemācās neturēt ļaunu prātu, tā vietā iemīlot savus trūkumus. Neglaimojošie vārdi jāizmanto kā ceļš uz pašizaugsmi. Ja kritikai nav nekāda pamata, tad Jaunavai labāk tās muļķības vajadzētu aizmirst un iemācīties uzticēties savai sirdsbalsij.

Ikviena labākais draugs Ūdensvīrs patur prātā cilvēku slikto uzvedību. Tajā pašā laikā, nevienu citu zodiaka zīmi tik ļoti nemulsina atvainošanās. Ūdensvīri mīl cilvēci, bet bieži vien to pašu viņi nevar teikt par daudziem indivīdiem. Viņu augstie ideāli konfliktē ar realitātē notiekošo. Realitātei piemīt spēja Ūdensvīrā atmodināt vēso, nepiedodošo un bezkaislīgo cilvēku. Šī zīme spēj samierināties ar bijušo tikai pieņemot cilvēku trūkumus. Protams, būtu lieliski, ja pasaule pieņemtu Ūdensvīru utopiskās idejas, tomēr tuvākajā laikā tas nenotiks. Ļaujot cilvēkiem kļūdīties Ūdensvīrs noņems sev no pleciem smagu nastu.

Mežāzis pavada daudz laika uzturot savu reputāciju. Šo zīmi vilinās kārdinājums iznīcināt tevi, ja vazāsi Mežāža labo vārdu, viņam labi padodas atsacīšanās no kompromisiem un turēšanās pie savas taisnības. Lai aizmirstu pāridarījumu Mežāzim kā publiskai personai jāiemācās būt elastīgākam. Ļaujot citiem ievērot plaisas viņa bruņās, Mežāzis spēs izveidot neviltotu saikni ar cilvēkiem – tas noteikti ir parocīgs darījums. Papildus, neturot ļaunu viņam būs vairāk laika, lai sasniegtu mērķus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru