Tu neļauj sev būt laimīgam darot ŠĪS lietas; īpaši #3

  venomous_thoughts

Visi vēlas būt laimīgi, bet neapzināti mēs ar savām ikdienas darbībām nepārtraukti slāpējam iespējas tādiem būt.

Kā gan tas iespējams? Ja vēlies kādreiz izjust patiesu laimi, kas sniedzas līdz sirds dziļumiem, uzzini, vai arī tu dari šīs kaitīgās lietas, lai varētu no tām izvairīties! 

 

 

1. Gaidīšana

Tik daudz reižu dzīvē mēs gaidām “perfekto brīdi”, kādu maģisku momentu, lai sāktu kaut ko jaunu. Taču patiesībā šāds “perfektais brīdis” pastāv ļoti reti. Tu vari stāvēt pamestā vilciena stacijā visu dienu, gaidot vilcienu uz paradīzi, bet beigu beigās tev vienkārši nāksies sākt iet – vai arī samierināties ar palikšanu uz vietas.  

2. Uzkrāšana

Kā vecā, krāmu pilnā mugursomā tu krāj savā sirdī bailes, naidu, rūpes un arī cilvēkus, no kuriem tev savā dzīvē vajadzētu vienkārši atbrīvoties. Protams, no tā visa ir grūti tikt vaļā. Bet tas ir viens no dzīves svarīgākajiem izaicinājumiem.  

3. Meklēšana

Aktīva tiekšanās pēc laimes novedīs pie tā, ka palaidīsi to garām. Tu tā koncentrējies, cenšoties realizēt savu iedomāto laimes scenāriju, ka nepamani visu to prieku, kas ir tev apkārt jau tagad.  

4. Kavēšanās

Kavēšanās pagātnē attur mūs no tagadnes izbaudīšanas. To pašu var teikt par pārāk ilgu sapņošanu par nākotni.  

5. Tiekšanās pēc atzinības

Pārāk bieži mums vajadzīgs citu apstiprinājums un atzinība, lai varētu justies labi. Mums šķiet, ka neesam pietiekami labi, pietiekami skaisti un pietiekami gudri,  ja vien apkārtējie neapliecina, ka tādi esam. Mēs ieliekam savu laimi citu rokās.

Avots: iheartintelligence.com  

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru