5 soļu pamācība, kā lūgt eņģeļiem to, ko Tu vēlies (un kā to saņemt)

guardian_angel

Rakstītam vārdam piemīt spēks!

Tas spēj pārvērst mūsu domas un vēlmes abstraktākā un arī konkrētākā matērijā. Vārdi ļauj saprast domas un emocijas. Un tieši tādēļ rakstīšana eņģeļiem, kaut šķietami muļķīga, var palīdzēt ikvienam cilvēkam.

Šajā rakstā uzzini kādēļ un kā lūgt eņģeļiem. Kā arī uzzini 5 soļu izpildi, rakstot saviem sargeņģeļiem.

 

Nebaidies saviem eņģeļiem prasīt! Galu galā, viņi ir tiešā procesā, lai vadītu tevi un palīdzētu tev. Nebaidies un nedomā, vai tavs lūgums ir vai nav svarīgs. Prasīšana var būt noderīga arī gluži vienkārši tādēļ, lai tu apzinātu daļu sevis. Galu galā – kad mēs iesaistām eņģeļus, mēs apzināmies sevis augstāko izpausmi. Augstāko sevi.

Bet vai tad eņģeļi jau tāpat nezina, ko mēs gribam un kas mums nepieciešams? Un varbūt tieši tāpēc nemaz nav vērts lūgt? Varbūt, ka tā. Bet lūgšana galvenokārt jau ir par tevi. Lūgšana noskaņo mūs pozitīvi; ļauj saņemt. Nav nekāds ļaunums lūgšanā pēc kaut kā – eņģeļus interesē tikai labā nodrošināšana. Nebaidies par sava lūguma dabu – katrā gadījumā, pat ja tavs lūgums nebūs altruistisks un tīrs, eņģeļi tevi pasargās no alkatības un mantkārības grēkiem.

To visu apzinoties, vai esi gatavs lūgt eņģeļiem? Seko šiem soļiem…

 

1.Garīgi apzinies savu lūgumu. Rodi laiku, lai lūgumu iztēlotos, apzinies, kā tas izskatīsies realitātē, praksē. Vienkāršos jēdzienos definē, kas ir tas, ko tu vēlies.

2.Uzraksti savu lūgumu uz papīra lapas. Specifiski norādi saņēmēju. Piemēram:

„Sargātāj-eņģelim (tam un tam) vai Augstākajam no eņģeļiem (tam un tam).” Atceries arī savu vēstuli nobeigt ar cieņas izpausmes frāzēm.

3. Atbrīvojies no traucēkļiem. Ja ir cilvēki, kas varētu negatīvi ietekmēt tava lūguma izpildi, palūdz saviem sargeņģeļiem, lai viss, kas varētu bloķēt tavas vēlmes, tiktu atrisināts.

4.Saloki un ieliec aploksnē savu vēstuli. Atrodi tai piemērotu vietu. Uzskati šo vietu par pasta staciju, kurā vēstuli saņems saņēmējs.

5.Gaidi atbildi. Tā var tevi piemeklēt intuīcijas formā, iespēju vai rīcības formā, ka sajūtas vai iekšējais miers, arī iekšējā balss. Katrā gadījumā – tu sapratīsi, kad būsi saņēmis savu atbildi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru