6 Zodiakālie pāri, kuriem nebūtu ieteicams precēties

Kuri ir šie nesaderīgie pāri?

Kaut arī attiecības dažos gadījumos šo zodiaka zīmju starpā var būt draudzīgas, precēšanos un ģimenes veidošanu zvaigznes gan neiesaka.

AUNS + VĒRSIS

Jūs esat drosmīgi, neatkarīgi un kaislīgi. Tieši tādēļ jums noteikti nederēs kāds, kam piemīt pilnīgas pretstata īpašības. Vissliktākā saderība jums ir ar Vērsi, jo viņiem nepatīk tie brīži attiecībās, kad jautri ir tikai jums. Viņiem patīk zināt, kur tieši viņi attiecībās atrodas, padarot attiecību būtību jums ļoti nogurdinošu un mazāk patīkamu.

VĒRSIS + STRĒLNIEKS

Jūs esat mērķtiecīgi, patiesi un uzticīgi – ticat, ka ir iespējams dzīvot praktisku dzīvi. Jūsu sliktākā saderība ir ar Strēlnieku. Viņi, būdami Uguns stihijas pārstāvji, reizēm var būt pārāk grūti paciešami. Tā kā jūs esat Zemes stihijas pārstāvji, jums laiku pa laikam patīk mazliet miera, taču Strēlnieki izklaides pēc var reizēm paspēlēties ar jūsu prātu – tas vienkārši neiet kopā ar jūsu dabu.

DVĪŅI + MEŽĀZIS

Dvīņi ir ne tikai uzticami, bet arī jautri un mīloši cilvēki, kas vienmēr meklē savā dzīvē kaut ko aizraujošu. Jūsu sliktākā saderība ir ar Mežāzi, jo jūs nejūtat, ka viņi darītu gana daudz, lai jūs sajūsminātu. Viņu patiesā daba reizēm ir pārāk atklāta, un tas var jūs ne pa jokam aizskart.

VĒZIS + ŪDENSVĪRS

Jūs esat emocionāli, gādīgi, turklāt vienmēr tiecaties citiem palīdzēt. Jums vissliktākais zodiaka zīmju pāris būtu Ūdensvīrs, jo viņi ir ļoti neizšķērdīgi, savu naudu mīl tērēt tikai tad, ja tā tiešām ir nepieciešams, un noteikti nevēlas to tērēt uz jums. Turpretī jūs esat tādi, kas mīl laiku pa laikam sevi mazliet palutināt. Kopīgiem tēriņiem šādas attiecības neies krastā.

LAUVA + SKORPIONS

Jūs esat valdzinoši, mīlat flirtēt, kā arī esat ļoti pašpārliecināti. Jūsu sliktākā saderība ir ar Skorpioniem, jo viņi reizēm ir mazliet par daudz jūsu pacietībai. Skorpioni ir ļoti ietiepīgi un vienmēr cenšas parādīt savu spēcīgo nostāju. Viņi ir tik pat jautri, kā jūs, taču parasti īsti nemētājas ar komplimentiem, kas jums ir ļoti svarīgi.

JAUNAVA + STRĒLNIEKS

Gādīgi un izpalīdzīgi – Jaunavas ir mazliet māklsinieciskas it visā, ko dara. Jūsu sliktākā saderība ir ar Strēlnieku, jo viņiem patīk dzīves skrējiens, kuru jūs ienīstat. Jūsu attiecībās vienmēr būs nesaskaņas, jo vienam no jums vienmēr viena kāja atradīsies ārpus tām.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru