7. decembra dienas horoskops – Smelies zināšana!

7

Uzzini, kas šodien gaidāms katram zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

Auns Šodien tev būtu jāatrod veids, kā tikt galā ar ikdienas problēmām un attiecību sarežģījumiem. Būsi dikti pārsteigts, uzzinot, cik daudz var panākt ar sarunas un vārdu palīdzību.

Vērsis Ja iespējams, tad šodien tev ir ieteicams salīgt ar kādu vecu paziņu. Šodien lielu lomu spēlēs spēja saprasties un piekāpties.

Dvīņi Šīs dienas panākumu atslēga būs komunikācija. Šodien emocijas sitīs augstu vilni! Radīsies neizsakāma vēlme sakontaktēties ar kādu senu paziņu, ar kuru savulaik esi domājis līdzīgi.

Vēzis Būs kāda problēma, kas tev nedos mieru un neļaus gulēt. Tev nepieciešams laiks vientulībā, lai šo lietu mazliet sagremotu un apjaustu. Draugu ieteikumi izrādīsies ļoti noderīgi.

Lauva Šodien jutīsies jocīgi. Lai vai kā, nepievērsies kaitīgām nodarbēm vai pasākumiem, kurus tu vēlāk varētu nožēlot. Esi apdomīgs!

Jaunava Šodien var nākties dzirdēt kaut ko ļoti nepatīkamu no kāda ļoti tuva cilvēka. Neņem pie sirds, bet gan centies saprast, ka katram ir savi mīnusi.

Svari Šodienu ir aizliegts iesākt ar negācijām. Neuzņemies grūtu darbu un nestrādā papildus – šodien visam ir jābūt līdzsvarā. Domā par sevi!

Skorpions Iespējami mazi klupšanas akmeņi, bet diena visā visumā solās būt pozitīva. Nepārtrauc draudzību ar tuviem cilvēkiem – nožēlosi.

Strēlnieks Būs ļoti sarežģīta attiecību situācija – gan romantikā, gan darbā un vienkāršajā draudzībā. Ir vērts dažkārt pārkāpt pāri saviem principiem, lai būtu labāk!

Mežāzis Mūžu dzīvo, mūžu mācies! Šodien vari uzzināt kaut ko patiesi apbrīnojamu un iedvesmojošu. Smelies zināšanas un klausies, kas sakāms zinošākajiem!

Ūdensvīrs Darīsi vienu, bet domāsi par kaut ko pilnīgi citu. Rīkojies tā, lai tavas domas sakristu ar darbiem! Mazāk kontaktējies virtuāli, centies satikties dzīvē!

Zivis Necenties kaut ko diži pierādīt, ja neesi pārliecināts par savu taisnību! Jutīsies visai neveikli, kad tevi noliks pie vienas!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru