Randiņu horoskops – kādas izklaides randiņiem ir piemērotas tieši tavai zodiaka zīmei

Uzzini, kādas izklaides randiņiem ir piemērotas tieši tavai zodiaka zīmei.

AUNS

Enerģiskais Auns nekad neteiks piedzīvojumiem „nē”. Pārgājiens kalnos vai koku trasēs Aunam ļoti patiks. Un ja to visu var savienot ar sacīkstēm…Auns būs sajūsmā!

VĒRSIS

Vērsis mīl komfortu, bet tas nenozīmē, ka viņš ir slinks. Kopīga vakariņu pagatavošana būs gan izaicinājums, gan bauda!

DVĪŅI

Dvīņi nemīl garlaicību, tādēļ sporta spēle būs tieši laikā! Hokejs, futbols, volejbols – tu izvēlies.

VĒZIS

Vēzis ir emocionāls un jūtīgs, tādēļ arī dod priekšroku kaut kam piezemētākam, bet arī emocionāli pacilājošam. Kopīgs filmas apmeklējums derēs.

LAUVA

Lauvai patīk atrasties uzmanības centrā, pamudinot arī citus izkāpt no komforta zonas. Labākais variants: karaoke.

JAUNAVA

Jaunavas prāts mīl analizēt un novērot, tādēļ randiņa laikā labprāt atklātu sava prāta spējas. Randiņam piemērota būtu šaha spēle. Turklāt, Jaunavas pievērš uzmanību ikvienai detaļai, tādēļ esi uzmanīgs, plānojot tikšanos.

SVARI

Svari prot dabīgi ieviest harmoniju jebkurā situācijā, bet tikpat ļoti, kā viņi prot to kontrolēt, viņi arī to izbauda. Vakars ar picu un filmām būs tieši Svaru garā.

SKORPIONS

Skorpions ir ūdens zīme, tādēļ labprāt bruņotos ar peldkostīmu un dvieli, lai dotos uz ūdens atrakciju parku.

STRĒLNIEKS

Strēlnieki mīl atrakcijas – piedzīvojumus un izklaidi – tādēļ atrakciju parks būtu tieši piemērots randiņam ar Strēlnieku. Briesmu istabas, karuseļi – viss, kas liek vēderam kņudēt un adrenalīnam plūst ātrāk, tas viss ir Strēlnieka dabā.

MEŽĀZIS

Mežāzis – lielais plānotājs – vienmēr pavada laiku, ieurbies plānos un tabulās. Tieši tādēļ koncerts un saldējums būs tieši laikā. Nekas sarežģīts, bet kas tāds, kas ļaus Mežāzim izbaudīt savu radošo pusi.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīri mīl apgūt jaunas lietas. Un tieši tādēļ pat naksnīga, kopīga mācīšanās, kam seko saldumi un filmas ir būs tieši laikā!

ZIVIS

Zivis, kā jau ūdens zīmes pārstāvji, mīl visu, kas saistīts ar to. Suši un vakars zem klajas debess, vērojot zvaigznes būs tieši laikā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru