Cik ātri katra zodiaka zīme atzīstas mīlestībā – šeit ir reitings!

Ir zodiaka zīmes, kurām ir nepieciešams visai ilgs laiks, lai atzītos jūtās, bet citi iemīlas ātri, un pat nedomājot, ātri atzīstas mīlestībā.

Nereti tie, kuri vadās pēc sirds, nevis prāta, atzīšanos mīlestībā nemēdz atlikt uz vēlāku laiku, bet tie, kuri vadās pēc loģiskiem spriedumiem, vēl ilgi prāto, kas tad ir mīlestība un vai tā beidzot ir piemeklējusi arī viņu.

Lasi arī: Mīlestības, attiecību un laulības horoskops katrai zodiaka zīmei

Noskaidro, kā ir ar tevi!

 

1. vietā Zivis. Ja viņiem kāds iepatīkas, tad visai ticams, ka šīs simpātijas ātri vien pāraugs mīlestībā. Viņš var ilgi prātot, par to, kāda varētu būt viņu nākotnē, tāpēc ilgi nevilcinās, un salīdzinoši ātri atzīstās jūtās.

2. vietā Vēzis.  Varētu likties, ka viņi ātri iemīlas, taču nereti īstu mīlestību jauc ar simpātijām, viņi bieži vien domā par mīlestību un attiecībām, jo paši ir diezgan lieli romantiķi.

3. vietā Auns. Arī Auns iemīlas ātri, tā vien šķiet, ka pats to nepamana. Ja kādā ir iemīlējies, tad viņa dēļ būs gatavs uz visu. Viņi mīlestību uztver nopietni, tāpēc ar viņa jūtām labāk nespēlēties!

4. vietā Lauva. Šī ugunīgā zīme kaislīgi un tieši parāda savu pieķeršanos, ja kādu ir iemīlējis, tad par to ilgi nespēj klusēt.

Lasi arī: Mīlestības, attiecību un laulības horoskops katrai zodiaka zīmei

5. vietā – Svari. Viņi ir īsti romantiķi, tāpēc ar atzīšanos mīlestībā īpaši nekavējas. Ja iespējams, tad to izdara ļoti romantiskā veidā.

6. vietā – Jaunava. Viņam ir grūti izdabāt, reti kurš vispār atbilst viņa standartiem, tomēr, ja izvēlas kādu ar kuru būtu attiecībās, tad ar laiku viņā arī iemīlas.

7. vietā – Skorpions. Kaut gan šai Zodiaka zīmei bieži sanāk izveidot attiecības ar neīstajiem cilvēkiem, tomēr viņš zina un saprot, kad kādu patiešām mīl. Viņš izvēlas to pierādīt ar darbiem, nevis vārdiem – upurējot vai ziedojot kaut ko no sevis.

8. vietā – Dvīņi. Šī Zodiaka zīme noteikti nav pie tām, kas iemīlas visātrāk, tieši pretēji, Dvīņiem ir nepieciešams ilgs laiks, lai iemīlētos un saprastu to, ka viņš otru cilvēku mīl.

Lasi vēl: 4 zodiaka zīmes, kurām ir visgrūtāk pateikt – “Es tevi mīlu”

9. vietā – Strēlnieks. Strēlnieki var uzsākt attiecības ar kādu un pēc laika saprast, ka visas simpātijas ir zudušas, tāpēc otru nākas sāpināt. Iemīlas reti, taču, ja tas notiek, tad tas ir pa īstam. Nemēdz sasteigt atzīšanos jūtās.

10.vietā – Vērsis. – Viņam ir grūti izlikt savas jūtas vārdos, viņš izvēlas to darīt ar darbiem. Grūti ir arī atzīties mīlestībā. Vērsim ir svarīgi, lai viņa mīļotais cilvēks ar viņu būtu uz viena viļņa, lai viņiem būtu par ko runāt, kā arī, lai attiecībās būtu uzticība no partnera puses.

11. vietā – Mežāzis. Mežāzim nepieciešams laiks, lai saprastu, vai tā tiešām ir mīlestības, nevis vienkāršas simpātijas.Viņš nemēdz skriet notikumiem pa priekšu, labāk izvēlas mazliet nogaidīt un nesteigties ar atzīšanos mīlestībā.

12.vietā – Ūdensvīrs. Viņi ir loģiski domājošas būtnes, nevis emocionāli. Nereti tiek uzskatīta arī par visinteliģentāko Zodiaka zīmi, tieši šī iemesla dēļ viņam ir visgrūtāk iemīlēties.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru