Cik liela iespējamība, ka Tu 2019. gadā iemīlēsies?!

Kurš gan nevēlas iemīlēties?! Kādam tas jau ir izdevies, bet tiem, kuri vēl ir savas otrās pusītes meklējumos, lielas cerības liek uz Jauno 2019. gadu!

 

AUNS

Tu tik ļoti koncentrējies uz savas neatkarības saglabāšanu un pašizteiksmes veidu attīstīšanu, ka brīžos, kad pie Tavām durvīm klauvē mīlestība, Tu tai atmet ar roku un saki, ka Tev nav laika. 2019. gada septembrī partnerattiecību izveidošanas potenciāls atkal būs uz Tava sliekšņa, un šoreiz Tu nespēsi tam atteikt. Planētu stāvoklis gan līdz galam nepaskaidro, kādas attiecības tās būs – romantiskas, darba vai platoniskas, taču, lai arī kādas Tu izvēlētos, tās būs vērienīgas.

 

VĒRSIS

Pēdējo gadu laikā Tu esi centies aizgaiņāt visus maldīgos uzskatus par attiecībām, tāpat Tu centies būt reālistisks kā pret attiecību potenciālu, tā arī pret sevi. 2019. gads astroloģiski būs tas gads, kurā sāks atraisīties un uzplaukt Tava mīlestība, tādēļ liec lietā pēdējos divos gados apgūtās zināšanas un izveido tādas attiecības, kādas jau sen esi pelnījis savā dzīvē.

 

DVĪŅI

2019. gads Tev daudz iemācīs par attiecību fundamentālajām vērtībām, kā arī saskarsmi ar citiem cilvēkiem. Varbūt Tu jau esi sajutis šīs vēsmas savā mīlas dzīvē. Ja šobrīd esi attiecībās, zini, ka dzīves pārbaudījumi būs grūtāki nekā ierasts. Ja vēl neesi atradis savu otro pusīti, ievērosi, ka Tu piesaisti nobriedušākus partnerus, kuri vēlas nopietnas un ilgstošas attiecības. Līdz 2019. gada beigām Tu būsi sapratis, kādas attiecības Tev nepieciešamas un kāda ir to nozīme Tavā dzīvē.

 

VĒZIS

Plutonam ienākot Tavu attiecību sektorā, Tu cīnīsies ar obsesīvu uzvedību – baiļojoties zaudēt otro pusīti vai piedzīvot nodevību. Uz šādām domām Tu vedināsi pats sevi vai arī par to Tev liks domāt partneris. Lai vai kā, Tu attiecībās piesaistīsi šo enerģiju. Tā vietā, lai vainotu kādu, Tev jākoncentrējas pašam uz sevi un jāatrod veids, kā apturēt attiecībās iezagušās bailes.

LAUVA

2019. gada laikā taps skaidrs tas, ko Tu meklē attiecībās un ko Tu reāli esi spējīgs tajās sniegt. Tu kļūsi daudz izvēlīgāks un neuzticēsi savas dzīves jaunumus kuram katram. Tev nebūs nepieciešama tik liela apkārtējo uzmanība kā iepriekš. Tu jutīsies gana pašpārliecināts tāds, kāds esi, un tas Tevi padarīs arvien pievilcīgāku. Daudzi Lauvas 2019. gadā nostiprinās esošās attiecības vai arī uzsāks jaunas, nopietnas attiecības.

 

JAUNAVA

Jupiters, veiksmes un iespēju planēta, būs Tavā zvaigznājā, tādēļ, ja 2018. gadā strādāji pie sevis pilnveidošanas, 2019. gads Tev būs īpaši veiksmīgs. Tava pašpārliecinātība un uzticēšanās veiksmei pieaugs ar katru mirkli. Tu vēlēsies iegūt jaunu pieredzi un atbrīvoties no cilvēkiem un lietām, kas Tevi atturējušas no savas dzīves pilnveidošanas un dzīvošanas pilnā apmērā.

 

SVARI

Jaunais gads būs visai privāts periods Svaru dzīvē. Jupiteram ienākšana partnerattiecību sektorā, kur atrodas Saturns, liks Tev koncentrēties uz sevis izzināšanu. Tā ir laba lieta, jo parasti Tu koncentrējies uz savu otro pusīti un viņas labklājību visās jomās. 2019. gadā attiecībām jābūt gana elastīgām, lai ļautu Tev attīstīties un pieaugt – tieši uz to Tu koncentrēsies Jaunajā gadā.

 

SKORPIONS

Neptūns, kas atrodas Tavā attiecību sektorā turpinās Tavā dzīvē ienest noslēpumainību, intrigas, garīgumu un neskaidrību mīlas lietās. Tu piesaistīsi mākslinieciskus, unikālus un izvairīgus mīļākos/-ās. Būdams Neptūna ietekmē, Tu vari iekulties sapnim līdzīgā dēkā, tieši tādēļ vajadzētu saglabāt loģisko spriestspēju. Tāpat pastāv iespēja, ka Tu veidosi attiecības ar kādu, kurš Tev atklāsies, tomēr pārliecinies, ka vēlies būt ar šo cilvēku kopā tādēļ, ka Tev patīk viņa īstā personība, nevis Tevis izdomātā.

 

STRĒLNIEKS

2018. gadu Tu esi veltījis nopietnu pienākumu veikšanai, kas ir palīdzējis sakārtot Tavu dzīvi. Tajā pat laikā, šāda režīma dēļ Tu esi novārtā pametis sev mīļos cilvēkus. Tagad Jupiters, kas ir Tava valdošā planēta, atradīsies harmoniskākā sektorā, tieši tādēļ Tu beidzot varēsi koncentrēties uz priecīgāku mērķu sasniegšanu privātajā dzīvē. Ar Jupitera palīdzību Tev var izdoties izveidot visnotaļ neierastas attiecības.

 

MEŽĀZIS

Mežāža mīlas dzīve 2019. gadā nebūs tik grandioza, ka nonāks žurnālu pirmajās lappusēs, tomēr tas nenozīmē, ka tajā nav gaidāmas pārmaiņas. Tās vienkārši būs nelielas. 2018. gada beigās un lielākajā daļā 2019. gada, Tu jutīsi Saturna un Urāna ietekmi. Tā stabilizēs Tavu ģimenes dzīvi un vispārējo attieksmi.

 

ŪDENSVĪRS

2018. gadā Tu piedzīvoji pats savu seksuālo revolūciju, kuras rezultātā esi satuvinājies ar to cilvēku, kuru patiesi mīli, kā arī spējis dziļāk izprast pats sevi. 2019. gadā Tu sapratīsi, gan to, ko pats vēlies iegūt attiecībās, gan arī to, ko gribi sasniegt individuāli.

 

ZIVIS

No 2019. gada 3. janvāra līdz 2. februārim Tavā zvaigznājā atradīsies Venēra, daļu šī laika tur būs arī Marss. Šis būs pašatklāsmes periods, turklāt attiecību sektorā 12. janvārī būs pilnmēness, kas nozīmē to, ka Tu aptversi, ka Tev ir spēcīgas jūtas pret kādu konkrētu cilvēku. Tu esi sastapies ar bažām un bailēm par attiecībām, tomēr šis būs īstais brīdis, lai liktu tās pie malas. Esi godīgs pret to, kuru mīli un pasper soli viņam pretī.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru