Desmit lietas, kas jāpaspēj izdarīt līdz Jaunajam gadam

Lai 2019. gads kļūtu par veiksmes un jaunu uzvaru laiku, tam pareizi jāsagatavojas.

Natālijas Pravdinas ieteikumi palīdzēs pievērst uzmanību vissvarīgākajiem sagatavošanās darbiem un nodrošināt sev lielisku jauno gadu.
Jau kopš senatnes uzskata, ka jaunajā gadā nedrīkst vilkt līdzi vecas problēmas, citādi tās izaugs vēl lielākas un sagādās vēl vairāk neērtību.

Pēc Natālijas Pravdinas teiktā, pirmssvētku nedēļās jācenšas pabeigt iesāktos darbus un atbrīvoties no visa nevajadzīgā – tikai šādā gadījumā jaunais laika periods būs plaukstošs gan garīgā, gan materiālā nozīmē.

 

1. Tiec vaļā no parādiem. Atbrīvojies no parādiem, jutīsies ne vien mierīgāks, bet arī atvērsi savu biolauku naudas enerģijas ieplūšanai. Parādu neesamība – materiālās labklājības pamats jaunajā gadā.

2. Atsakies no kāda kaitīga ieraduma. To, kas sasien tev rokas un kājas, traucējot garīgai un materiālai izaugsmei, jāatstāj pagātnē.

Aizejošā gada enerģētika vislabāk palīdz atbrīvoties no kaitīgiem ieradumiem – nelaid garām šo iespēju.

3. Veic ģenerāltīrīšanu. Kopā ar netīrumiem no mājām aizies arī uzkrātā negatīvā enerģija: ir īpaši ieteikumi, kā viegli attīrīt mājokļa enerģētiku. Natālija Pravdina iesaka nežēlot vecas lietas – tās uzkrāj sastāvējušos enerģiju un traucē labklājībai. Atbrīvojies no tām, atbrīvojot vietu jaunajam.

4. Pabeidz visus aktuālos projektus. Izpildot lietišķās saistības vecajā gadā, tu radīsi lielisku pamatu turpmākai karjeras izaugsmei. Problēmas, kuru risināšana atlikta uz vēlāku laiku, 2019. gadā var kļūt par nopietnu traucēkli ceļā uz mērķi.

5. Salīgsti mieru ar kādu, ar kuru esi sastrīdējies. Draudzīgu attiecību atjaunošana nodrošinās Fortūnas labvēlību jaunajā gadā, jo tā simbols izceļas ar draudzīgumu un necieš egoismu un konfliktus. Draudzības saites un labas attiecības ar apkārtējiem kļūs par panākumu garantiju.

6. Palīdzi kādam, kam tas nepieciešams. Devēja roka nepaliks tukša: uzmanīga attieksme pret apkārtējiem un sniegtais atbalsts atmaksāsies jaunajā gadā. Neaizmirsti arī par mūsu mazajiem brāļiem: ziemā tiem īpaši vajadzīga palīdzība.

7. Iegādājies dāvanas tuviniekiem. Jo ātrāk sāksi izraudzīties dāvanas ģimenei un draugiem, jo lielākas izredzes, ka iepriecināsi viņus pa īstam ar derīgu un skaistu dāvanu. Turklāt šis process tevi uzlādēs ar pozitīvu enerģiju un jaunā gada noskaņu.

8. Piedod tiem, kas tevi aizvainojuši. Pat ja tev nav iespējas pateikt to cilvēkam personīgi, piedod viņam savā sirdī. Veciem aizvainojumiem jāpaliek vecajā gadā. Atlaid tos – un pats sajutīsi, kā smaga nasta nokrīt no taviem pleciem.

9. Atceries savus sasniegumus. Domās izseko ceļam, kuru nogāji kopš gada sākuma. Noteikti bijušas kādas privātas uzvaras. Nav svarīgi, kāda mēroga tās bijušas. Papriecājies par tām vēlreiz un apsoli sev strādāt tikpat labi arī 2019. gadā.

10. Sastādi rīcības plānu 2019. gadam. Nevajag sīki aprakstīt katru soli uz papīra. Vienkārši izveido sarakstu ar to, ko vēlies darīt un uz ko gribi tiekties, un pēc jaungada nakts sāc to īstenot dzīvē.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru