Dienas padoms katrai zodiaka zīmei – Atceries to vienmēr!

advice

Vai zini, ko ikdienas steigā mēdz aizmirst, piemēram, Auns vai Mežāzis?

Dažas svarīgas dzīves mācības. Un mēs esam tās atklājuši.

AUNS

Nedomā, ka rīcība bez plāna vienmēr ir slikta rīcība. Tu pēc dabas esi azartiska un strauja persona, tev nav sevi jāapslāpē vai jāierobežo citu dēļ. Dzīvo un esi tu pats.

VĒRSIS

Neaizmirsti, ka tieši tava spītnieka daba ir tev palīdzējusi sasniegt tik daudz! Kad citi padodas, tu ej uz priekšu, jo spītē liktenim.

DVĪŅI

Tu neesi neīsts! Tu esi hameleons, kas spēj pielāgoties ikvienai situācijai un ikvienam cilvēkam, saglabājot savu pārliecību un savu ES.

VĒZIS

Tu esi emocionāli svārstīgs tikai tāpēc, ka esi kā emociju sūklītis. Tu nespēj neuzņemt citu negācijas vai priekus. Tu neesi nepareizs, tu vienkārši tāds esi. Tā ir dāvana, ko vari izmantot savā labā.

LAUVA

Tev ir reputācija kā lepnam cilvēkam, kaut patiesībā tu esi bezgala jauka, sirsnīga un atvērta persona. Cilvēki tevi mīl! Nekad nedomā, ka esi nemīlēts, jo tie būtu meli.

JAUNAVA

Tu neesi kārtības-māns. Tev vienkārši patīk loģisks lietu novietojums, lietderība.

SVARI

Neļauj nevienam apgalvot, ka tu esi viduvējība. Tu esi gudra, skaista un intelektuāli spēcīga persona, kas ne vienmēr vēlas ar šīm spējās lielīties.

SKORPIONS

Tikai tādēļ, ka citi saka, ka ir laiks padoties, nenozīmē, ka viņiem ir taisnība. Turpini iet pret saviem mērķiem un izaicini sevi uz katra soļa.

STRĒLNIEKS

Lai arī kurš teiktu, ka tavs tiešums ir lieks, ignorē šo padomu. Tas, ka tu spēj pateikt skarbu patiesību laikā, kad citi prot sniegt tikai patīkamus melus, ir tavs trumpis.

MEŽĀZIS

Nekaunies par savu augsto statusu un sasniegumiem. Tas, ka citi nav sasnieguši tik daudz, nepadara tevi par sliktu cilvēku. Nesamierinies ar mazliet, tiecies pēc pilnības.

ŪDENSVĪRS

Tu esi izcila, unikāla persona. Tev nav jāiekļaujas pūlī!

ZIVIS

Tā ir gan svētība, gan lāsts – just visu, kas notiek pasaulē. Bet izmanto šo spēju labiem darbiem, padari pasauli par labāku vietu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru