Esiet piesardzīgi! Horoskops no 10. līdz 16. septembrim

Uzzini, kurām Zodiaka zīmēm šonedēļ ir jābūt īpaši piesardzīgām, veicot dažādas izvēles karjerā un citur!

Ne viss vienmēr iet tik raiti, cik gribētos, nereti dzīve mēdz izspēlēt visdažādākos jokus, atstājot mūs izmisumā, taču dažreiz no šādām lietām var izvairīties! Uzzini, kā planētu izvietojums var ietekmēt tieši tevi, un ko darīt, lai mazinātu grūtības, kuras tevi varētu sagaidīt!

Kā zvaigznes ir nostājušās – par labu vai sliktu tev? Uzzini to, izlasot šo horoskopu!

VĒRSIS

Nekādā gadījumā neignorē savus darba pienākumus un neliecies ne zinis, ja tevi ir skārušas problēmas vai pat nelieli sarežģījumi. Ar darbiem ieteicams tikt galā pēc iespējas ātrāk, lai nedēļas nogale būtu un liktos mazliet brīvāka. Mīlestības jomā ieteicams ļoti domāt pie tā, ko saki savam mīļotajam cilvēkam. Iespējams, ka, sev nejūtot, tu viņu pamatīgi aizskar. Pievērs uzmanību arī savai rīcībai – vai tev patiktu, ja pret tevi izturētos tā, kā tu izturies pret savu otro pusīti?

SVARI

Ir labas un sliktas ziņas. Labā ziņa ir tāda, ka viss būs atkarīgs no tevis, tomēr sliktā – ne visas tavas izvēles šajā nedēļa būs tās labākās, tāpēc nekautrējies mazliet vilcināties ar dažādu lēmumu pieņemšanu, galvenais, ka viss ir pārdomāts līdz pēdējai detaļai. Spontāniem piedzīvojumiem labāk neļauties, un, ja nu tomēr sanāk, tad nāksies parūpēties, lai tas viss notiktu saprāta robežās. Nedēļas nogalē ieteicams izvairīties no pārmērīgas alkohola lietošanas.

ŪDENSVĪRS

Kaut arī vēlēsies daudz laika veltīt citām nodarbēm, būs jāatlicina nedaudz saviem tuvākajiem cilvēkiem. Ļoti iespējams, ka pēdējā laikā neesi veltījis viņiem nepieciešamo laiku un uzmanību.  Tas pats attiecas arī uz attiecībās esošajiem Ūdensvīriem. Uzdodiet sev jautājumu – cik bieži mēs sarunājamies par tām tēmām, kuras apspriedām attiecību sākumā. Noteikti ir vērts pamēģināt uzšķilt jau nedaudz dzīstošo dzirksti par jaunu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru