Fen-šui noslēpumi: kur novietot Ziemassvētku eglīti

f1153ba6870e6d5e6b3f326b07ca44a3

Senās ģermāņu ciltis dabai piedēvēja dievišķu spēku. Viņi ticēja tam, ka kokos dzīvo pārdabiskas būtnes, kas var izraisīt puteni, izsaukt salu un sajaukt medniekiem prātu. 

Lai nomierinātu varenās meža radības un lūgtu tām palīdzību, cilvēki visādi centās tās pielabināt. Tā arī parādījās tradīcija izdekorēt eglītes ar dažādiem augļiem un citiem kārumiem. Priesteri pie tām veica īpašus rituālus un izrunāja buramvārdus.

Arī šodien mēs ticam Ziemassvētku koka, respektīvi, eglītes maģiskajam spēkam. Kaut vai tikai tāpēc, ka zem tās materializējas daudzas vēlēšanās! Lai Ziemassvētku eglīte Jums sniegtu pēc iespējas vairāk pozitīvās enerģijas, ir ļoti svarīgi izvēlēties tai vispiemērotāko vietu savās mājās.

Protams, ka katrā mājā ir savs “spēka vietas” – vietas, kur enerģijai piemīt salīdzinoši labāks potenciāls.

Balstoties uz fen-šui, vislabākā vieta Ziemassvētku eglītei decembrī būs austrumu, dienvidaustrumu un rietumu virziens. Ci enerģijas aktivizēšanās šajos sektoros, ielaidīs Jūsu mājās veiksmi un labklājību.

 

Visās trīs vietās vislabākais būs tieši tradicionālais variants – zaļa eglīte ar sarkanām vītnēm.

Ja Jūs esat zīlēšanas, slepenu pārsteigumu un loteriju cienītāji, Jums eglīti vajadzētu novietot rietumu pusē. Visu decembri enerģija šajās vietās būs ļoti noslēpumaina un sirreāla.

tumblr_nf6zrn2shz1tjfv6go1_500

Līdz 5. janvārim nekādā gadījumā neuzstādiet Ziemassvētku eglīti ar mirgojošām gaismiņām dienvidos, ziemeļaustrumos un ziemeļrietumos, jo enerģijas aktivizēšana šajās vietās nenesīs nekādu labumu.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru