Greizsirdīgākās zodiaka zīmes, kuras mīl tā, kā neviens cits

Jā, lai gan šīs trīs zodiaka zīmes ir ārkārtīgi greizsirdīgas, reizēm kaitinošas, riebīgas un kaprīzas – viņas patiešām ir tās zīmes, kuras mīl visizteiktāk, tā, kā to nedara neviens cits…

AUNS

Auni iemīlas jau agrā jaunībā un tic, ka tieši šī ir tās mīlestības sajūtas, kādām tām būtu jābūt. Viņi savas jūtas izrāda ļoti spilgti, nesamāksloti, viņi neskopojas ar komplimentiem un uzmanības apliecinājumiem. Tā vien šķiet, ka viņi gaida to brīdi, kad viņus nodos un pametīs.

Lasi arī: Ar šo 4 zodiaka zīmju pārstāvēm attiecības veidot ir visgrūtāk

Šīs zīmes pārstāvjiem pakļāvība un paklausība ir sveša, par savu partneri viņi izvēlas dvēselē un garā spēcīgus cilvēkus, kas spēj iegrožot Aunu nenogurstošos enerģijas plūdus. Cilvēki, kurus pārvalda uguns zīme, ir dzimuši, lai    cīnītos, tādēļ viņu jūtas sāks dzist, ja attiecībās iestāsies miers un klusums.

Viņi vēlas spilgtas emocijas, izaicinājumus un pretrunas. Ja esat gatavi neierobežotai dzīvei, spilgtām emocijām un spontāniem lēmumiem, Auni būs tie, kas uzturēs mīlas uguntiņu, neļaujot tai ne sekundi apdzist.

 

DVĪŅI

Dvīņi atšķiras ar savu mainīgumu gan jūtās, gan garastāvoklī, tādēļ astrologi Dvīņus uzskata par visneuzticamāko zodiaka zīmi. Viņi ir aizņemti, meklējot interesantus sarunu biedrus, vieglu flirtu un jautrību.

Meklējot ko jaunu, Dvīņi ļoti bieži paļaujas uz sava saprāta secinājumiem, nevis uz sirdi, tādēļ ļoti bieži viņiem nākas ilgi meklēt un galu galā arī vilties.

Dvīņus dzīvē vada tieksme pēc jaunām emocijām un piedzīvojumiem, tādēļ viņi ar savu partneri paliks kopā tik ilgi, kamēr viņu prasības tiek ievērotas un viņiem ar šo cilvēku būs interesanti.

Lasi arī: Zodiaka zīmes, kuras mīlestībā ir bezgala piesardzīgas – un labi, ka tā!

JAUNAVA

Jaunavas atšķiras ar savu nopietnību un augstajām prasībām. Viņi ļoti uzmanīgi pieiet pie sava partnera izvēles, taču sava pedantisma dēļ bieži mēdz mocīties.

Jaunavu mūžīgās šaubas un bailes neļauj līdz galam izbaudīt mīļotā cilvēka kompāniju, tieši tādēļ viņu mīlestība pielīdzināma sevis pazemošanai un cītīgai nepilnību meklēšanai gan sevī, gan savā partnerī. Šīs zīmes pārstāvji ir ne tikai pedanti, bet arī perfekcionisti, tādēļ noteikti nepievērsīs uzmanību kuram katram.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru