7 populārākie Olaplex produkti

Mūsdienu matu kopšanā Olaplex ir kļuvis par populāru un neaizstājamu matu kopšanas zīmolu. Olaplex piedāvā vairākus matu kopšanas līdzekļus, kas atjauno, stiprina un aizsargā matus no dažādiem bojājumiem.

Zīmola klāstā ir dažādi līdzekļi, lai apmierinātu visdažādākās matu vajadzības. Šajā rakstā apskatīsim septiņus populārākos Olaplex produktus, kas palīdz iegūt veselīgus, mirdzošus un gludus matus.

 

1.     Olaplex Nr. 3 Hair Perfector

 

Šis produkts ir īpaši veidots matu atjaunošanai mājās. Tas ir līdzeklis, ko varat izmantot starp vizītēm frizētavā, lai stiprinātu un atjaunotu bojātus matus. Pēc tam, kad produktu uzklājat uz mitriem matiem, to var atstāt uz nakti vai vismaz 10-20 minūtēm, pirms matus izmazgājat. Tas palīdz atjaunot matu saites un padarīt matus veselīgākus un spīdīgākus.

2.     Olaplex Nr. 4 Bond Maintenance Shampoo

 

Ja Jums ir sausi, trausli un lūstoši mati, šis Olaplex šampūns būs Jums piemērots. Tas ne tikai attīra matus, bet arī stiprina tos. Tas palīdz matiem izturēt ikdienas bojājumus un saglabā matu krāsas spilgtumu ilgāk. Šis šampūns atjauno bojātas matu šķiedras, sausiem matiem piešķir intensīvu mitrināšanu, nenoslogo matus, tas ir piemērots ikdienas lietošanai.

Lietošana: Uzklājiet optimālu daudzumu matu saknēs, iemasējiet un izskalojiet šampūnu. Pēc tam lietojiet kondicionieri.

 

3.     Olaplex Nr. 5 Bond Maintenance Conditioner

 

Šis kondicionieris ir ideāli sader kopā ar Olaplex Nr. 4 šampūnu. Tas nodrošina matiem nepieciešamo mitrumu un mīkstumu, samazinot to sausumu un padarot tos ārkārtīgi paklausīgus. Šis kondicionieris stiprina matu saites, tādējādi uzlabojot to veselību un izskatu.  Produkts dziedē matu bojājumus, kurus izraisīja termiska ieveidošana, bieža krāsošana, mehāniski bojājumi, UV starojums vai apkārtējās vides izraisīts piesārņojums.

4.     Olaplex Nr. 6 Bond Smoother

 

Olaplex Nr. 6 ir smidzināms līdzeklis, kas nodrošina ilgstošu gludumu un mīkstumu. Produkts Savalda un izlīdzina nepaklausīgus matus līdz pat 72 stundām. To var izmantot gan uz mitriem, gan sausiem matiem, padarot tos viegli ķemmējamos un kontrolējamus. Olaplex Nr. 6 paātrina žāvēšanas procesu un aizsargā matus no karstuma, mazina matu pūkošanos, mitrina un atjauno sausās matu šķiedras, nenoslogo matus un atvieglo to turpmāko ieveidošanu. Šis produkts ir piemērots ne tikai sievietēm, bet arī vīriešiem.

 

5.     Olaplex Nr. 7 Bonding Oil

 

Šis nepārspējamais matu līdzeklis piedāvā papildu mitrināšanu un mirdzumu matiem. Tas satur aizsargājošas īpašības, kas pasargā matus no karstuma bojājumiem, piemēram, matu žāvēšanas un taisnošanas. Barojošā eļļa Olaplex N°7 Bonding Oil padara matus spīdīgus un stiprus, uzlabo matu tekstūru, aizsargā pret karstuma radītiem bojājumiem (līdz 230 °C), nepadara matus smagus un taukainus.

 

6.     Olaplex Nr. 0 Intensive Bond Building Hair Treatment

 

Olaplex Nr. 0 ir intensīvs matu ārstēšanas līdzeklis, kas tiek lietots pirms Nr. 3. Tas sagatavo matus, lai uzlabotu Nr. 3 efektivitāti, stiprinot matus no iekšpuses.

 

7.     Olaplex Salon Professional Stand-Alone Treatment

 

Šis ir profesionāls Olaplex produkts, kas bieži tiek izmantots frizētavās, veicot ķīmisku matu apstrādi. Šī procedūra stiprina un aizsargā matus, samazinot bojājumus ķīmisku procesu laikā, piemēram, kad Jūs matus krāsojat vai balināt.

 

Šie septiņi populārākie Olaplex produkti piedāvā dažādas iespējas matu kopšanai. Visi šie produkti nesatur ftalātus un fosfātus, kā arī tiem piemīt vegāniem piemērots sastāvs. Sākot no mājas lietošanai paredzētiem produktiem līdz profesionālām procedūrām frizētavās, Olaplex palīdz saglabāt matus veselīgus, spīdīgus un stiprus. Neatkarīgi no tā, vai Jūs cenšaties atjaunot bojātus matus, saglabāt krāsas noturību vai vienkārši padarīt matus gludus un mīkstus, Olaplex produkta klāstā Jūs noteikti atradīsiet sev piemērotu risinājumu.

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru