Horoskops: ko dažādu Zodiaka zīmju pārstāvjiem būtu sev jāapsola 2019. gadā

new-year-new-you-blog

Mēs esam apņēmušies kļūt vēl labāki, zaudēt lieko svaru, beidzot iemācīties kādu svešvalodu, sākt nodarboties ar sportu… bet bieži vien pēc svētkiem mūsu degsme zūd, kā rezultātā daudzi no mums neko no tā, ko sev bija apsolījuši, neizpilda.

Lai neatkārtotu pagātnes kļūdas, mēs, balstoties uz Jūsu Zodiaka zīmi, esam Jums piemeklējuši svinīgos solījumus, kas tieši Jums šogad varētu būt vispiemērotākie!

AUNS

Pamēģiniet meditāciju. Apsoliet sev, ka nodarbosieties ar meditāciju. Tas Jums palīdzēs sasniegt iekšējo harmoniju un gūt panākumus.

 

VĒRSIS

Lieciet lietā visas savas pūles, un Jūs izdarīsiet kaut ko grandiozu. Ir grūti kaut ko ieplānot, taču šajā gadā Jums patiešām var izdoties sasniegt galvu reibinošus panākumus.

 

DVĪŅI

Ieviesiet dienasgrāmatu vai blogu. Jūs esat piedzīvojumu un pārmaiņu piekritējs, tāpēc pamēģiniet tos piefiksēt.

 

VĒZIS

Atveraties apkārtējiem. Jūs esat ļoti noslēgti. Apsoliet sev kaut nedaudz vairāk atvērties citiem cilvēkiem.

 

LAUVA

Sastādiet plānu un stingri tam sekojat.  Apsoliet sev sastādīt konkrētu rīcības plānu un visa gada garumā pie tā pieturēties.

 

JAUNAVA

Dariet to, ko nekad neesat darījuši. Apsoliet sev nebaidīties un darīt to, uz ko Jūs nekad agrāk, iespējams, nebūtu piekrituši.

 

SVARI

Apsoliet sev, ka vairs necietīsiet. Aizejiet no toksiskām attiecībām, noskaidrojiet savas attiecības ar pāridarītājiem, un Jums noteikti paliks vieglāk!

 

SKORPIONS

Apsolieties būt maigāki. Jūs esat bezgala spītīgi, taču Jaunajā gadā apsolieties kļūt nedaudz maigāki un iemācieties lūgt piedošanu par savām kļūdām.

 

STRĒLNIEKS

Neslēpiet savas īstās emocijas aiz humora maskas. Atļaujieties būt paši, izrādiet savas jūtas!

 

MEŽĀZIS

Uztveriet dzīvi nedaudz vieglāk un vienkāršāk. Jūs mīlat atkārtot, ka esat pārāk gudri, lai būtu optimisti, taču šajā gadā Jums noteikti vajadzētu kļūt nedaudz pozitīvākiem.

 

ŪDENSVĪRS

Iemīlieties. Apsoliet sev, ka iemīlēsieties. Nebaidieties atvērt savu sirdi!

 

ZIVIS

Mainiet apstākļus un dodieties ceļojumā. Šajā gadā Jums ir ļoti svarīgi mainīt apstākļus, tāpēc dodieties kādā tuvākā vai tālākā ceļojumā, iepazīstieties ar jauniem cilvēkiem un labi izklaidējaties.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru