Kāpēc viņš tevi nekad neaizmirsīs, atkarībā no tavas zodiaka zīmes

Iemesls, kādēļ jūsu bijušais jūs nekad neaizmirsīs, atkarībā no jūsu zodiaka zīmes!

Katra sieviete ir neaizmirstama, un lūk, ar ko īpaša ir katras zodiaka zīmes daiļā dzimuma pārstāve!

Auns

Jūs izvilkāt viņu no monotonā dzīvesveida. Līdz viņš iepazinās ar jums, viņa dzīve bija garlaicīga un strukturēta. Kad uzradāties jūs, viņš sāka izkāpt no savas komforta zonas, izmēģināja jaunas lietas un izbaudīja dzīvi. Bez jums viņš ir atgriezies pie savas iepriekšējās pelēkās dzīves.

Vērsis

Jūs sniedzāt viņam mājīguma un komforta sajūtu. Pirms jums viņš jutās kā svešais, kas meklēja pats sevi. Kad ienācāt viņa dzīvē, sniedzāt viņam ilgi aizmirsto mājīgumu un sirds siltumu. Bez jums viņš kļuva patstāvīgās, jo viņam vairs nebija nemitīgais atbalsts, kas sniedza viņa dzīvei prieku un jēgu.

Dvīņi

Jūs parādījāt viņa, kā būt gatavam teju jebkam. Jūs nekad nebijāt garlaicīgas vai paredzamas. Pirms jums viņa dzīve bija mērena un neinteresanta. Kad jūs ienācāt viņa dzīvē, viņi sāka izzināt jaunus ceļus, aizrauties ar ko jaunu, daudz biežāk teikt “jā”. Bez jums viņi atkal kļūs garlaicīgi un zaudēs savu dzīves jēgu.

Vēzis

Vēži palīdzēja viņiem justies mīlētiem un vajadzīgiem. Jūs attiecāties pret viņiem ar maigumu, kādu viņš nekad līdz jums nebija izjutis. Jūs viņu sapratāt un  pieņēmāt viņu tādu, kāds viņš ir. Pēc jums viņš cenšas iepazīties ar jauniem cilvēkiem, taču bez panākumiem, jo tādu emocionālo atbalstu un jūtas, kādas sniedzāt jūs, neviens cits nespēj vairs sniegt.

Lauva

Jūs palīdzējāt viņam atgūt dzīvesprieku. Līdz iepazinās ar jums viņš bija pazudis, viņam trūka motivācijas un viņam bija pilnīgi vienalga par savu turpmāko dzīvi, attīstību un karjeras izaugsmi. Taču jūs viņu pamudinājāt, atbalstījāt un motivējāt izkāpt no komforta zonas, lai uzlabotu savas dzīves kvalitāti. Bez jums viņš ir zaudējis daļu entuziasma un orientieri, kurp viņam virzīties tālāk. Viņš zaudēja arī jūsu atbalstu, ieteikumus un pozitīvismu.

Jaunava

Jūs dāvājāt viņam stiprumu, izturību un uzticību – visu to, kas viņam tik ļoti sevī pietrūka. Jūs atvieglojāt viņam dzīvi un ļāvāt izjust rūpes. Pirms viņš iepazinās ar jums, bieži jutās daudz nestabilāks un bieži satraucās par sīkumiem. Taču, līdzko jūs ienācāt viņa dzīvē, – radās miera sajūta. Bez jums viņš jūtas slikti, nestabili un vientuļi.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lappusi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru