Uzzini, par ko parasti melo katra zodiaka zīme

Atmaskosim meli pēc zodiaka zīmes! Ko astrologi mums teiks šajā sakarā?

Komunikācijā ar dažādām zodiaka zīmēm ir ļoti svarīgi zināt, kurš no cilvēkiem ir uzticības vērts, bet kurš pie jebkuras izdevības centīsies samelot. Raksts ir par to, cik ļoti godīgi mēdz būt dažādu zodiaka zīmju cilvēki. Protams, nevajag šo rakstu uztvert kā rokasgrāmatu meļa atmaskošanā, tas ir tikai iemesls paskatīties uz jums apkārt esošajiem cilvēkiem.

Lasi arī: Apsūdzēts melos – Uzzini, kā šādā situācijā rīkojas katras zīmes pārstāvis

 

AUNS

Tie ir tieši, drošsirdīgi un izlēmīgi cilvēki, kuri maz tiecas melot. Tādi cilvēki nemeklē apvedceļus un rūpīgi plāno visas savas darbības. Tāpēc viņiem nerodas nepieciešamība mudrīties un izgrozīties.

VĒRSIS

Cilvēki, kas dzimuši šajā zīmē, ir aprēķinātāji un praktiķi. Viņi nemelos par niekiem. Viņi no paša sākuma sakoriģēs savas lietas tā, lai viņiem būtu visas priekšrocības.

DVĪŅI

Ar šīs zīmes pārstāvjiem ir jābūt īpaši uzmanīgiem. Viņi melo ne jau melu dēļ. Vienkārši izspēlē viltības un izlokās, pasniedz informāciju tajā gaismā, kura viņiem ir izdevīga.

VĒZIS

Meli kā glābiņš – tā runā par šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem. Tādi cilvēki var melot tikai, lai pasargātu sevi un savus tuviniekus.

Lasi vēl: Katras zodiaka zīmes populārākie meli

LAUVA

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir pārāk lepni. Viņi vienkārši pārspīlē un izpušķo visu visapkārt.

JAUNAVA

Pastāv meli, lieli meli un statistika. Tad nu lūk – statistiku nodrošina Jaunava. Tādi cilvēki spēj jūs iepīt detaļās tik ļoti, ka būs grūti saprast, kur ir meli, un kur – patiesība.

SVARI

Viņi nemelos, jo tas nav smuki un pieklājīgi. Toties arī patiesību pateikt šīs zīmes pārstāvjiem nav viegli. Viņi vienkārši izvairīsies no tiešas atbildes.

SKORPIONS

Šīs zodiaka zīmes pārstāvis ir pietiekoši drosmīgs, viņš nebaidās pateikt patiesību. Lietas patiesā būtība vienalga paliks dziļi noslēpta, toties melot viņš var tikai tajā gadījumā, kad gribēs likt pretiniekam pārstāt gribēt darīt to pašu.

Lasi arī: No visām Zodiaka zīmēm, šie 5 ir vislabākie meļi

STRĒLNIEKS

Viņi ir tieši un cēli. Ar savu godīgumu tādi cilvēki spēj pārsteigt, viņi nemelo, viņi vienkārši nedaudz palielina savus mērogus.

MEŽĀZIS

Šīs zīmes pārstāvjiem patīk dzīvot atbilstoši pieņemtajām normām un likumiem. Viņi nav pieraduši melot.

ŪDENSVĪRS

Atceraties stāstus par baronu Minhauzenu? Ūdensvīri nemelo, viņi sapņo, kaļ jaunus plānus, viņu galvā ir milzumdaudz idejas.

ZIVIS

Šīs zīmes pārstāvji melo, lai radītu noslēpumainības miglu un oreolu, kā arī, lai noslēptos no problēmām.

Avots: 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru