Izvēlies vienu kārti un uzzini, ko slēpj tava zemapziņa!

taro

Izvēlies vienu no šiem trim attēliem, kurš tevi visvairāk piesaista, un uzzini, ko slēpj tava zemapziņa!
Taro kārtis nekad nemelo.

Atklāj savas apslēptās zemapziņas emocijas izvēloties tās taro kārtis, kas piesaistījušas tavu uzmanību un uzrunājušas dvēseli.

Dziļi mēs visi slēpjam emocijas.

1. Tava zemapziņa slēpj dziļu un kaislīgu mīlestību.

Dzīvē tā var būt romantiska mīlestība vai kaisle, katrā ziņā tu esi dziļi iemīlējies kādā. Taro kārtis atklāj patiesu mīlestību, afēru vai stipru kaisli, kas pārvalda tavu zemapziņu un rīcību. Tu esi jūtīgs, iespējams pat viegli ievainojams, bet tu esi jauks un iejūtīgs pret apkārt esošajiem.

Ja šobrīd esi attiecībās, šī varētu būt tava mūža mīlestība. Ieklausies sirdsbalsī un tu nekad neizvēlēsies nepareizo ceļu.

2. Tava zemapziņa slēpj neveiklas un nepatīkamas bailes no kaut kā svarīga.

Taro kārtis atklāj to, ka tu esi nedrošs par vairākām savas dzīves situācijām. Tu esi ļoti inteliģents cilvēks un dažkārt ir ārkārtīgi grūti atturēt sevi no prātošanas par kaut ko citu, par nelaimi, tu pārlieku daudz enerģijas velti uztraukumiem.

Iespējams, ka tu neesi visveiksmīgākais cilvēks šajā pasaulē, bet par spīti tam, tu zini, ka esi sev lielākais ienaidnieks. Iemācies cienīt sevi un ticēt visuma spēkam. Tā čūska, no kuras tu bīsties ir tikai virve. Dzīve nav nemaz tik basa, kā tu domā!

3. Tavs stūrgalvīgums slēpj patiesu prieku.

Taro kārtis atklāj, ka dziļi sirdī tu esi laimīgs un optimistisks. Iespējams, ka esi sastapies ar zināmām grūtībām un apstākļiem, kas nedaudz tevi sarūgtinājuši, tomēr, tagad ir pienācis laiks, lai paustu savu patiesi laimīgo dabu, tā jau lauztin laužas ārā. Zvaigžņu izvietojums sola tev nest laimi un prieku uz katra soļa.

Lasi arī: Uzzini, ar kādām īpašībām tu esi apveltīts, atbilstoši savam dzimšanas datumam!

Esi tam gatavs? Esi atvērts, nevilcinies lai pasmaidītu atklājot brīnišķīgu iekšējo starojumu! Pasaulei noteikti vajadzīgs vairāk prieka; mums ir paveicies, ka tu to citiem sniedz ikdienā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru