Izvēlies vienu pulksteni, un izlasi jaunā gada ieteikumu tieši tev!

Izvēlies vienu pulksteni, lai uzzinātu, kas tevi sagaida 2019. gadā!

Aplūko šos sešus pulksteņus! Kurš tevi piesaista visvairāk? Ja nespēj veikt izvēli starp diviem pulksteņiem, tad izlasi abus ieteikumus!

1. pulkstenis

Tevi sagaida romantika un jūtas! Neskatoties uz to, cik barga ziema būs aiz loga, tu spēsi atrast siltumu mīļotā cilvēka skūpstos un apskāvienus. Kaislīgs periods! Vairāk pievērsies savam mīļotajam cilvēkam – saskaņa attiecībās liks raudzīties uz citām dzīves sfērām mazliet mierīgāk.

2. pulkstenis

Šogad ieteicams pievērsties karjerai un darbam. Ja iespējams, tad nevienu nepadarīto darbu neatstāj uz gada beigām! Ja esi domājis par darba vietas maiņu, tad šajā gadā tas var izdoties!

3. pulkstenis

Draudzībai šajā gadā būs liela loma. Daudzas attiecības izjuks, tomēr paši tuvākie cilvēki būs tev blakus pat visgrūtākajos brīžos – atceries to!

4. pulkstenis

Izglītība. Noteikti pievērsies sevis pilnveidošanai un attīstībai, daudzi var nolemt apmeklēt kursus un apgūt kaut ko jaunu! Piepildi savus kvēlākos sapņus! Lielisks gads ceļošanai!

5. pulkstenis

Koncentrējies uz sasniegumiem, jauniem apvāršņiem un iespējām! Šajā gadā tev to būs daudz, un tavs uzdevums būs tās nepalaist garām. Nāksies domāt kritiski, būt analītiskam un loģiski domājošam. Kaut arī intuīcija tevi vedīs pareizajā virzienā, vienmēr mēģini visu izprātot loģiski!

6. pulkstenis

Ģimenes mīlestība ir pati svarīgākā lieta, tāpēc šajā gadā neaizmirsti arī tai veltīt pietiekami daudz laika. Iespējams, ka ikdienas steigā bieži vien nesanāk mīļotajiem veltīt tik daudz laika, cik viņiem gribētos.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru