Ja esi intraverts, tad Tev vajadzētu satikties ar šo Zodiaka zīmju pārstāvjiem

stocksy_txp2e602a78sfe000_small_427274-800x400

Lielākajā daļā gadījumu intravertiem cilvēkiem ir problēmas ar attiecību veidošanu, jo viņi savu enerģiju smeļas vienatnē.

Viņiem nepatīk pūļi un, protams, ka viņiem nepatīk atrasties lielos pasākumos. Lai gan intraverti var šāda veida pasākumus arī apmeklēt, tomēr tie nebūt neļauj viņiem izpausties savā būtībā. Intravertiem labāk padodas sarunas intīmākā gaisotnē.

Lasi vēl: Lūk, kuras Zodiaka zīmes pārstāvji tiek uzskatīti par vislabākajiem draugiem

Viņiem nepieciešami arī citādāki romantiskie partneri, respektīvi, tādi, kuri cienīs intravertu vajadzību pēc vientulības, tāpēc, ja esi intraverts, kurš cenšas sašaurināt meklēšanas loku, mēs Tev piedāvājam Zodiaka zīmju sarakstu, ar kuru pārstāvjiem Tev noteikti vajadzētu iepazīties, jo ar viņiem Tev viss patiešām var arī izdoties!

VĒZIS

Viņi mīl palikt mājās, vienīgā viņu pieļautā sociālā aktivitāte ir pašu tuvāko draugu ciemošanās. Vēžiem ir neliels draugu loks, tāpēc, lai dabūtu šīs zīmes pārstāvi ārā no savas čaulas, nāksies krietni vien papūlēties.

Ja esi intraverta personība, kurai nepieciešama vientulība, un Tu to spēsi izskaidrot savai otrajai pusītei, kura ir Vēzis, viņš to sapratīs un liks Tevi mierā, tomēr Tev nāksies gari un plaši paskaidrot, kādēļ Tavai dvēselei ir tik svarīgi pavadīt laiku vienatnē. Šādā veidā Vēzis nejutīsies aizskarts un spēs par Tevi parūpēties. Citos gadījumos Vēzis Tavu atsvešināšanos uztvers ļoti personīgi.

Lasi vēl: Lūk, kuras Zodiaka zīmes pārstāvis ir vislabākais seksuālais partneris

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīri pēc dabas ir ļoti sabiedriski, kā arī viņiem ir daudz draugu, tomēr viņi nav īpaši tuvi ne ar vienu no viņiem. Patiesību sakot, Ūdensvīrs vienmēr izjūt dziļu nepiederības sajūtu, gluži kā citplanētietis, kurš apmeklē mūsu pasauli zinātkāres vadīts.

Ūdensvīri ir sociāli aktīvi, kā arī ārkārtīgi neatkarīgi savā būtībā, tāpēc, ja grasies doties uz kādu ballīti ar Ūdensvīru, visticamāk, ka tā noslēgumā paliksi viens pats. Tie var būt gan labi, gan slikti jaunumi – atkarībā no esošās situācijas. Labā ziņa ir tā, ka, ja Tu vēlēsies palikt mājās, lai uzlādētu savas baterijas, Ūdensvīram nekad nebūs iebildumu.

 

SKORPIONS

Skorpionus biedē intimitāte, jo viņiem ir bail pazaudēt attiecības pašiem ar sevi, tādēļ Tava nepieciešamība pēc laika pavadīšanas vienatnē viņus nebūt neuztrauks. Gluži pretēji – tikai tāda otrā pusīte, kura nesmacē Skorpionu, liks viņam justies droši.

Tāpat Skorpioniem patīk dziļas sarunas ar cilvēkiem, tas ļauj izprast citu cilvēku būtību un atklāt viņu noslēpumus. Skorpioni labi zina, kā pavedināt citus uz kaislīgu seksu.

 

DVĪŅI

Dvīņi ir ārkārtīgi sociāli aktīvi cilvēki, taču tajā pašā laikā viņi ir pilnīgi neatkarīgi. Tev nav Dvīņi jāpavada uz katru ballīti, kuru viņi apmeklē, šīs zīmes pārstāvis vienmēr atradīs kādu, ar kuru parunāt. Viņi labprāt parunās ar visiem pasākuma viesiem.

Esot kopā ar Dvīņiem jāpiesargās vienīgi no viņu intereses zaudēšanas, jo viņi ātri spēj pārorientēties uz kādu citu, ja tiek garlaikoti. Ņemot vērā , ka Dvīņi ir flirtējošākā Zodiaka zīme, viņi noteikti būtu spējīgi savos tīklos ievilināt jaunu otro pusīti, kamēr Tu sēdi mājās uz dīvāna un lasi grāmatu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru