Viegli veidi, kā palielināt savu veiksmi

Kādēļ notiek tā, ka Jūs saaukstējieties, bet Jūsu draugs paliek sveiks un vesels? Kādēļ viens no Jūsu attālajiem radiniekiem atrod veiksmi jebkur, kur viņš dodas, tikmēr vienai Jūsu tālajai paziņai nekad nekas neizdodas? Un kādēļ kādam izkrīt lielāki kazino bonusi?

Daudzi teiks, ka atbilde slēpjas cilvēka veiksmē. Bet vai cilvēks var piedzimt veiksmīgs, vai tomēr veiksmi ir iespējams iegūt dzīves laikā? Atbilde uz šo jautājumu ir – Jā!

Kā tas ir iespējams?

Tenesijs Viljamss, amerikāņu dramaturgs un scenārists, kurš tiek uzskatīts par vienu no trim izcilākajiem 20. gadsimta amerikāņu dramaturgiem, sacījis: “Veiksme ir ticēt, ka Jums veicas.” Ja ticiet, ka esiet veiksmīgs cilvēks, Jūs, visticamāk, arī pamanīsiet jaunas iespējas un varēsiet tās izmantot.

Šeit ir vieglākās metodes, kā palielināt veiksmi. Izmēģiniet tās un Jūs redzēsiet to pozitīvo ietekmi savā dzīvē!

Veiksmi piesaista pozitīva domāšana

Ja Jūs esiet cilvēks, kurš domā, ka glāze ir līdz pusei pilna, nevis pustukša, tad Jūs jau praktizējat pozitīvu domāšanu. Pētījumi liecina, ka optimisms var mazināt stresu un palīdzēt dzīvot ilgāk. Bet vai tas var palīdzēt arī uzvarēt vai kļūt bagātam? Pilnīgi noteikti. Viena no vissarežģītākajām lietām, piedaloties, piemeŗam sacensībās, ir cīņa ar mokošo sajūtu, ka Jūs nekad īsti neuzvarēsiet vai, ja jau esiet reiz uzvarējis, ka nekad neuzvarēsiet vēlreiz. Bet katru dienu sev atgādinot, ka tas ir iespējams, Jūs piesauksiet sev veiksmi.

Veiksmes talismani un rituāli

Daudzi cilvēki uzskata, ka spēj palielināt savu veiksmi, valkājot veiksmīgo zeķu pāri vai t-kreklu, vai arī nesājot līdzi, vai novietojot vietās, kur bieži uzturieties tādus veiksmes simbolus, kā četrlapu āboliņus, bizbizmārītes vai pat lelles. Citiem ir veiksmes rituāli, ko viņi veic pirms savas dienas sākuma, vai kāda iecienīta dziesma, ko viņi labprāt atskaņo ar nodomu pastirpināt savu veiksmīgo enerģiju. Laimes talismanu un rituālu izmantošana liek Jums justies laimīgākam un optimistiskākam. Šī pozitīvā attieksme atvieglo prātu un tādējādi ienes Jūsu dzīvē vairāk veiksmes.

Uzlabojiet savu karmu

Karma ir hinduistu filozofijas princips, un to var vienkārši apkopot šādi: “Ko sēsi, to pļausi” vai “Dots devējam atdodas”. Citiem vārdiem sakot, ja Jūs dariet labu citiem, ar Jums notiek vairāk labu lietu un Jums veiksies vairāk. Karma norāda, ka labie nodomi un labs darbs veicina labu karmu un nākotnes laimi (savukārt slikti nodomi un slikts darbs veicina sliktu karmu).

Līdzīgi Zelta likumam:

Cilvēkam jāizturas pret citiem tā, kā gribētos, lai citi izturas pret viņu,

Nevajadzētu izturēties pret citiem tā, kā viņš nevēlētos, lai izturas pret viņu,

Ko tu novēli citiem, to novēli arī sev.

Strādājiet smagāk un kļūstiet veiksmīgāki!

Tomass Džefersons, amerikāņu valstsvīrs, diplomāts, jurists, arhitekts, filozofs un dibinātājs, kurš no 1801. līdz 1809. gadam bija trešais ASV prezidents, teicis: “Es ļoti ticu veiksmei, un es uzskatu, ka, jo smagāk strādāju, jo vairāk man veicas.” Ja esiet pacietīgs, neatlaidīgs un ar pozitīvu attieksmi, Jūs redzēsiet daudz vairāk pozitīvu rezultātu. Izmantojot šos veiksmīgos padomus, Jūs palieliniet savas izredzes uzvarēt. Šie veiksmes padomi var palīdzēt daudzās dzīves sfērās, sākot no darba līdz attiecībām un beidzot ar sevis pilnveidošanu.

Veiksme nav lieta, ko nopirkt veikalā, tā ir sajūta iekšienē, veidojot tādu auru un ticot, ka veiksme vienmēr ir ar Jums, tomēr jāatcerās, ka, piekopjot šos padomus, tas negarantē, ka visu atlikušo dzīvi būsiet veiksmīgs. Dzīvē ir kāpumi un kritumi, kas ļauj mācīties.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru