Ja tavs partneris dara šīs lietas, tad tu viņam esi liktenīgais cilvēks

partn

Pazīmes kas pierāda to, ka tavs partneris tev tiešām mīl!

Kā zināt, ka esi viņam īstais un vienīgais cilvēks?

Viņš/-a nezaudēs tavu uzticību

Uzticēšanās ir ļoti svarīga attiecību sastāvdaļa. Tas, ka tu spēj aktīvu saglabāt otra cilvēka uzticēšanos tev, liecina, ka esi ieinteresēts veidot ilgtermiņa attiecības. Esi godīgs pieņemot lēmumus un izvirzot mērķus.

 

 

Viņš/-a domā, ka esi īstais/-ā, jo tu spēj aizmirst par savu ego

Bieži vien strīda atrisināšanai traucē tavs ego, tādēļ tu neatzīsti, ka esi nodarījis kādam citam pāri. Arī ārpus konfliktsituācijām nevajadzētu censties kontrolēt visas iespējamās nianses. Ja dosi cilvēkam laiku un vietu, lai izpaustos, viņi spēs sasniegt iecerētos mērķus.

Ja viņš/-a piemin precības vai ģimenes veidošanu

Ja starp jums abiem viss ir kārībā, ir ļoti viegli ieraudzīt kopīgas nākotnes vēstis. Ja viņš/-a izrāda vēlmi paplašināt attiecības, tas nozīmē, ka mīļotais cilvēks tic taviem spēkiem un izaugsmei.

Lasi arī: Jūsu attiecībām nav lemts ilgs mūžs, ja tavs partneris dara šīs lietas

Viņš/-a novērtē tavu atbalstu

Viņš/-a spēj novērtēt tavu atbalstu, to novērtējot ar cieņas un atzinības izrādīšanu. Viņš/-a centīsies atbalstīt arī tavus mērķus un vēlmes, jo labi zina, ka tavs atbalsts palīdzējis realizēt viņa/-as mērķus.

Intīmās sajūtas uzburšana noteikti tiek atzinīgi novērtēta

Intimitāte ir svarīga veiksmīgu attiecību sastāvdaļa. Tā aizvieto vienmuļību un piegādā organismam svaigu enerģiju. Jo intīmāk un dziļāk savienoti jūs abi esat, jo vairāk ticams, ka nodzīvosiet kopā līdz mūža galam.

Lasi arī: Kas tev būtu jāzina par īstu mīlestību

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru