Kā katrai zodiaka zīmei uzlabot pašsajūtu? Šis jums var palīdzēt!

Izrādās, ka savu dzīvi varu uzlabot, piekoriģējot ēšanas paradumus. Ieklausieties zvaigžņu padomos. Labu apetīti!

Auns

Auni ļoti bieži pārspīlē ar gaļu un asajām garšvielas, kas ietekmē viņu garastāvokli. Lai apklusinātu agresiju, pamēģiniet pievienot vairāk saldo garšu tam, ko ēdat. Un protams, esiet ļoti uzmanīgi ar alkoholu – tas var izlaist jūsu iekšējo minotauru.

Vērsis

Vēršiem, kā jau īstenim hedoniešiem, piemīt tieksme pārēsties. Zvaigznes iesaka jums ierobežot uzturā lietotos miltu izstrādājumus un saldumus, un vispār sekot līdzi apjomiem. Turklāt, gan porciju apjomiem, gan savējiem.

Lasi arī: Romantiskāko zodiaka zīmju tops – kurā vietā ierindojies tieši tu?

Dvīņi

Dvīņi ir spilgtu, bet vieglu garšu mīļotāji. Tiek uzskatīts, ka Dvīņu produkts ir siers, it īpaši no cietajām šķirnēm. Ķermeņa nelīdzsvarotības vai garīgā diskomforta gadījumā vienkārši  uzēdiet sieru: kalcijs, kas sierā atrodams ļoti lielā daudzumā, acumirklī atjaunos jūsu spēkus.

Vēzis

Vēža zīme ir saistīta ar šķidrumiem, kas cirkulē organismā. Atbilstoši, Vēžu problēmas bieži vien ir saistītas ar to, ka ūdens ir vai nu pārāk daudz, vai arī pārāk maz. Regulējiet sāls daudzumu un neaizmirstiet ēst zupu.

Lauva

Lauvas bieži pārspīlē ar uguni – vistiešākajā nozīmē. Lai izvairītos no grēmām un citām nepatikšanām, vienkārši ierobežojiet treknas un asas pārtikas lietošanu. Un nekad neēdiet, ja jums ir slikts garastāvoklis. No jūsu sliktā garastāvokļa jau tā visiem ir pietiekoši daudz problēmu.

Jaunava

Jaunavas atšķiras ar uzmanīgu attieksmi pret to, ko viņas ēd. Vienīgais ieteikums, kuru varam dot šiem veselīgas ēšanas sekotājiem, ir tāds, ka lielāka uzmanība jāpievērš tam, kādos apstākļos viņi ēd. Zvaigznes iesaka – gaiša un interesanta atmosfēra uzlabos Jaunavu vielmaiņu (un arī garastāvokli).

Lasi arī: Ko vēlas katras zodiaka zīmes vīrietis – mīlestību vai seksu?

Svari

Svariem ir tieksme apēst stresu vai arī zaudēt apetīti uz emociju pamata. Sekojiet līdzi tam, lai jūsu ēšanas režīms tiktu izjaukts pēc iespējas retāk, tāpēc, ka jūsu gadījumā veselīgas ēšanas ķīla slēpjas ēšanas regularitātē. Bet stresa noņemšanai atrodiet citu veidu.

Skorpions

Skorpionu nelaime ir tāda, ka viņi ļaunprātīgi izmanto dažādus stimulatorus – sākot ar kafiju līdz pat kaut kam nopietnākam. Labāk ēdiet to, kas jūs nomierinās un sniegs patiesu enerģiju, un nevis visvarenības ilūziju uz pāris stundām (kaut arī diez vai jūs kaut kas spēs nomierināt).

Strēlnieks

Strēlnieku īpatnība ir tajā, ka viņiem ir slikti attīstīta mēra sajūta. Ēst bieži un pa drusciņai – jūsu ideālā shēma, Strēlnieki. Bet, ja jūs tomēr nenoturējāties un pārspīlējāt ar kaut kā garšīga lietošanu, tad apēdiet kaut ko skābu – tas nomierinās jūsu vielmaiņu.

Mežāzis

Mežāžiem spēcīgi nepieciešami minerāli. Ideālā diēta – daudz dārzeņu un gaļa. Un neizmantojiet ļaunprātīgi saldos un miltu izstrādājumus, tas var radīt traucējumus jūsu vielmaiņā. Bet vispār Mežāži ir nopietni čaļi, tā kā viņi arī paši zina, kas un kad viņiem ir jāēd.

Lasi arī: Tumšais horoskops: kāda ir tavas zodiaka zīmes ļaunā puse?

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem ir grūti sniegt padomu par ēšanu. Viņu ēšana ir pilnībā spontāna un negaidīta, kā jau arī viss pārējais. Tāpēc padoms ir tāds: biežāk paļaujieties uz savu intuīciju ēdienu, ēšanas partneru, ēšanas laika un ēšanas vietas izvēlē. Ieklausieties sevī – paši sevi jau jūs noteikti nepiemānīsiet.

Zivis

Galvenais Zivju uzdevums – samazināt dažādu atslābinošu līdzekļu lietošanu un ierobežot saldu un sāļu ēdienu lietošanu. Vispār Zivīm būtu neslikti turēt sevi gastronomiskajos grožos, diēta jums nemaz nenāks par sliktu.

Avots:

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru