Valdzinošais horoskops – kāda veida sievietes piesaista vīriešu uzmanību?

Noskaidro, kādās sievietēs iemīlas katras Zodiaka zīmes vīrieši!

Auns

Auna uzmanību piesaistīs sieviete, kura ir spēcīga un neatkarīga. Viņam patīk, ja viņa spēj nevilcinoties paust savus uzskatus, kā arī ir gatava mesties pretī jebkuram izaicinājumam. Veiksme un talants Auna acīs ir spēcīgākais afrodiziaks.

Vērsis

Vērsim nepieciešama pretimnākoša un atbalstoša sieviete, kura tajā pat laikā ir arī sievišķīga un jautra. Ja viņa spēj Vērsi kārtīgi sapurināt, saglabājot savu sievišķīgo pievilcību, viņš būs pamatīgi “ieķēries”.

Dvīņi

Dvīņu vīrietis sapņo par sievieti, kura ir apveltīta ar inteliģenci, radošumu un lielisku humora izjūtu. Ja viņa spēs noturēt Dvīņu interesi, turpinās pārsteigt un fascinēt šo vīrieti, viņa acīs šī būtne kļūs neatvairāma.

Vēzis

Vēži vēlas atrast sievieti, kura šķiet pieticīga un nevainīga, kā Botičelli Venēra, turklāt viņas uzmanībai jābūt piesaistītai tikai un vienīgi savam vīrietim. Ja šī sieviete Vēzim šķitīs viegli ievainojama un trausla ka ievainots putns, viņš vēlēsies viņu pasargāt no visa un šādā veidā neprātīgi iemīlēsies.

Lauva

Lauvas iemīlas sievietēs, kuras ir komunikablas, pašpārliecinātas un efektīgas. lauvam visvairāk patīk tādas daiļā dzimuma pārstāves, kuras lieliski spēj sevi pasniegt sabiedrībā. Viņa nevar būt tikai skaista, viņai jābūt arī gudrai, asprātīgai un veiksmīgai.

Jaunava

Jaunavas zīmē dzimušie vīrieši parasti iemīlas sievietēs, kuras ir skaistas, tajā pašā laikā, šķiet nenovērtētas un ir inteliģentas. Viņai jābūt saprātīgai, loģiski domājošai un spējīgai paciest Jaunavas ideokrātisko domāšanu.

Svari

Svaru vīrieši tic ideālām attiecībām, tādēļ viņi pastāvīgi meklē ideālu saderību. Viņus piesaista sievietes, kuras ir izskatīgas, jautras, pašpārliecinātas, atbalstošas un gudras.

Skorpions

Skorpioni vēlas būt vislabākie no visiem, tieši tādēļ viņi meklē pašu labāko. Šāda sieviete, kura piesaistīs Skorpionu, noteikti būs gudra, seksīga, kaislīga, atlētiska, neatkarīga un piedzīvojumus mīloša.

Strēlnieks

Strēlnieks iemīlēsies sievietē, kura ir aktīva, aizraujoša un enerģijas pilna. Viņa noteikti liks Strēlnieka elpai aizrauties un viņa šo vīrieti ir gatava izaicināt. Savukārt, viņš šo daiļo dāmu uzskatīs par provocējošu un patiesi pārsteidzošu.

Mežāzis

Mežāzim ir grūti pilnībā atdoties attiecībām un patiesi iemīlēties, tomēr pašpārliecinātai un neuzbāzīgai, seksīgai, bet ne izvirtušai sievietei, kurai ir sava karjera, hobiji un veselīgas intereses būs pa spēkam iemantot Mežāža mīlestību.

Ūdensvīrs

Sieviete, kura spēs piesaistīt Ūdensvīra uzmanību ir tā, kura spēlē pati savu vijoli un domā savas domas. Šādai sievietei ir vienaldzīgs tas, ko par viņu domā citi cilvēki. Viņa vienmēr darīs to, ko vēlas un tieši tādēļ Ūdensvīrs viņu tik ļoti mīlēs.

Zivis

Zivju zīmē dzimušie vīrieši bieži iemīlas, bet sieviete, kas patiesi spēs viņus piesaistīt un aizraut ir maiga, dāsna, atklāta un sirsnīga būtne. Un, ņemot vērā, ka Zivis saista māksla, viņai noteikti jābūt mākslas mīļotājai.

Avots: yourtango.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru