Kaislīgas jūtas! Horoskops nedēļas nogalei no 12. līdz 14. oktobrim

 

Noskaidro, ko zvaigznes sola katrai zodiaka zīmei, šai nedēļas nogalei!

Uzzini, kas tevi sagaida šajā nedēļas nogalē! Iespējams, atgadīsies notikumi, kas tevi pamatīgi izsviedīs no savas komforta zonas.

AUNS

Šķitīs, ka tavs partneris tīši iniciē strīdus. It īpaši aktuāli tas būs, ja partneris ir piedzīvojis stresu. Visticamāk, ka viņam vienkārši ir jāizlādējas. Būtu vērtīgi savu partneri aizsūtīt uz sporta zāli, kur viņi spēs uzlabot garastāvokli, izlādējot lieko enerģiju uz trenažieriem, nevis tevis.

VĒRSIS

Ja jau labu laiku esi vēlējies pavadīt laiku kopā ar savu mīļoto cilvēku, izbaudot ideāli romantisku atmosfēru, tad tev vajadzētu izmantot šīs nogales doto iespēju, lai piepildītu savas vēlmes.

DVĪŅI

Noorganizē vakariņas sveču gaismā kādā omulīgā restorānā, vai arī radi romantisku atmosfēru mājās. Izmanto viegli krītošu audumu, maigu apgaismojumu un brīnišķīgus aromātus, lai kāda no nogales naktīm būtu neaizmirstama.

VĒZIS

Šķitīs, ka tu labāk spēsi izprast kādu konkrētu attiecību intrigas. Ja esi visai apmierināti skrējis līdzi attiecībām, kurās ir vairāk potenciāla, nekā apzinies, tad iespējams, ka ir īstais laiks, lai pienācīgi rīkotos. Atrodi jaunas aktivitātes vai dari kaut ko neierastu – jebko, kas palīdzēs jums abiem darīt ko nozīmīgu.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru