Kas katrai zodiaka zīmei jāpaveic 2019. gadā

Vēlēties kaut ko, protams, ir ļoti labi, taču ar vēlēšanos vien nepietiek – ir jārīkojas! Nospraud mērķus, apsoli tos izpildīt sāc rīkoties – ej pretī saviem sapņiem!

Šoreiz mēs Tev piedāvājam iepazīties ar paveicamo lietu horoskopu 2019. gadam, tas gan būs tāds mazliet nenopietns, taču smelties iedvesmu rīkoties mēs noteikti varam!

AUNS

Trakais un izaicinošais Auns dzīvo, lai piedzīvotu skudriņas pārskrienam pār visu ķermeni. Nekas neliks viņa dvēselei gavilēt vairāk par izlēkšanu ar izpletni no lidmašīnas un brīvo kritienu. Auns būs sajūsmināts sajust. kā viņa sirds trauksmaini sitas pirms izpletņa atvēršanās un drošas piezemēšanās uz zemes.

VĒRSIS

Vērsis zina tikai vienu veidu, kā dzīvot – caur sajūtām. Viņš mīl sajust dažādas smaržas, redzēt skaistus skatus un izbaudīt jaunus ēdienus, nekas viņu nesātinās vairāk par iespēju nogaršot visas pasaules ēdienus. Vērsim noteikti 2019. gadā jānogaršo gardākie ēdieni, kādus vien var atrast, ideālā variantā apvienojot to ar ceļošanu.

DVĪŅI

Dvīņiem nepieciešams mirklis, kurā paspīdēt. Dvīņi ir apveltīti ar dažādām prasmēm un tādēļ viņi alkst uzstāties plašas publikas priekšā. Protams, lai to darītu ir daudz un dikti jāpraktizē vēlamais priekšnesums, šīs zīmes pārstāvji nebūs apmierināti, ja uzstāšanās nebūs iespaidīga.

VĒZIS

Ja Vēzim tik dota iespēja, viņam nav nekā aizraujošāka par trenēšanos un gatavošanos maratonam. Vēzis sevi piespiedīs sasniegt jaunus mērķus un nekāda gadījumā nepadosies pusceļā. Turklāt, cik viņš būs lepns un gandarīts par paveikto, kad sasniegs finiša līniju!

LAUVA

Lauvai nepieciešams kas tāds, kas izaicinās kā prātu, tā arī ķermeni. Lauva noteikti būs laimīgs, ja spēs pārbaudīt savas fiziskās un koncentrēšanās spējas kāpjot kalnā. Tas ir īsts izaicinājums – pārvarēt savas bailes. Tāpat, lieliski piemērota būs arī klinšu kāpšana telpās.

JAUNAVA

Novērtējot to, ko mūsu tēvu tēvi atstājuši mums kultūras mantojumā, Jaunavai vajadzētu apmeklēt seno tautu kultūras vietas un folkloras festivālus vai izmēģināt roku seno amatnieku darbnīcās, tāpat Jaunava noteikti būs sajūsmā par tradicionāla Jāņu pasākuma apmeklējumu tautastērpā. Sajūsmu sagādās arī tādu nozīmīgu vietu apmeklējums, kā Āraišu ezerpilis, Kokneses pilsdrupas, Cēsu pils, Turaidas pilsdrupas, Rundāles pils.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru