Ko vīrieši nespēj ciest sievietēs, kas dzimušas Vēža, Skorpiona un Zivju zīmē

Lūk, kas ūdens zīmē dzimušajās sievietēs (Vēzis, Skorpions, Zivis) ikvienam vīrietim šķiet kaitinošs!

Vēzis

Attiecībās tu esi ļoti uzticama sieviete un tu vienmēr sagaidi, ka tavai otrajai pusītei to veidošanā jāiegulda tik pat daudz pūliņu. Jāatzīst, ka ne vienmēr tu spēj pilnībā piekrist savam vīrietim, it īpaši tas attiecas uz brīžiem, kad tev kāda jautājumā ir daudz augstākas prasības nekā viņam. tev ir svarīgi attiecībās uzstādīt latiņu labi augstu un tas nebūt nav slikti, tomēr neļauj savām prasībām sevi novest pie pastāvīgas neapmierinātības.

Lasi arī: HOROSKOPS: Piecas lietas, kas tevī ir kaitinošas

Tu bieži vien ļauj savām negatīvajām emocijām valdīt pār sevi, tas savukārt noved pie saasinājumiem attiecībās. Neļauj dažādām lietam vai notikumiem sevi ātri saniknot, it īpaši, ja tās nav saistītas ar tavu vīrieti un viņa rīcību. Velti laiku, lai atrisinātu iepriekšējās problēmas, nevis izgāz savu negatīvo enerģiju uz otro pusīti. Tu taču nevēlies, lai viņš domātu, ka tu viņa dēļ kļūsti pesimistiski noskaņota.

Skorpions

Pirms tu kārtīgi iepazīsti cilvēku tu izliecies noslēpumaina un noslēgta, lai sevi pasargātu. Kad visbeidzot esi atradusi sev īsto mīļoto cilvēku, mīlestības iespaidā tev var rasties vēlme pilnība viņam atklāties, pat tad, ja viņš tam nav gatavs. Tā vietā, lai apvainotos par to, ka viņš sākumā reaģē tieši tāpat kā tu, tev jāsaprot, ka arī viņam nepieciešams laiks, lai pārliecinātos, ka esi veltītā laika vērta. Tu taču arī tā rīkojies.

Tava kaisles pilnā un dominējošā daba var visai bieži šķist pārliek uzbāzīga, par spīti tam, tev nevajadzētu pārtraukt attiecību pilnveidošanu. Nepaud dubultos standartus, kad tavs vīrietis rīkojas tāpat ka to dari tu. Arī vīrieši sevi nereti cenšas pasargāt no nevēlamiem sirdsēstiem. Atceries, ka patiesība viņa rīcība ir ļoti līdzīga tavējai.

Lasi vēl: Pēc izskata var noteikt zodiaka zīmi! Vai Tu atbilsti savējai?

Zivis

Tev ir milzīgi liela sirds un dāsna dvēsele, nav nekāds brīnums, ka tu esi lieliska otrā pusīte savam mīļotajam cilvēkam. Tu attiecības uztver ļoti nopietni un vienmēr ceri tikai uz to labāko iznākumu. Par spīti tam, ja kaut kas noiet greizi – vienalga vai tas ir kāds strīds vai nespēja komunicēt – tevi pārņem emociju vilnis.

Pat nelielu domstarpību rezultātā tu vaino sevi par to, ka lietas nenotiek tā, kā tu vēlētos. Nepārvērt sevi nelaimes čupiņā, jo negatīvisms liks otrajai pusītei saprast, ka vairs neesi gatava censties attiecību labā. Ja saikne ar mīļoto cilvēku ir vērtīga, centies izdomāt, kā atbrīvoties no pārpratuma un vērst visu par labu.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru