Piemērotākās krāsa zodiaka zīmei – kas tev piestāv un nes veiksmi

Mums katram ir savas krāsas – kādēļ censties kļūt par kādu citu?

Uzzini sev piemērotās dzīves un modes krāsas un dzīvo saskaņā ar savu horoskopa zīmi.

 

AUNS

Color Aries

Auni sirdī mīl sarkano krāsu, bet tiem piemērotas arī visas pārējās uguns liesmas nokrāsas. Auna zīmes pārstāvji mīl uzmanību, tādēļ itin nemaz nebaidās izcelties pūlī.

 

VĒRSIS

Color Taurus

Maigie toņi ir Vērsim piemēroti. Turklāt, ja apvienoti ar kvalitatīviem, maigiem audumiem – Vērša zīmes pārstāvji ir sajūsmā.

 

DVĪŅI

Color Gemini

Vistiešākie duālās enerģijas pārstāvji – Dvīņi  – jūtas labi teju ikvienā krāsā, dizainā un situācijā. Krāsu sajaukums un dažādība apģērbā ir Dvīņu stils.

 

VĒZIS

Color Cancer

Mīlas un harmonijas pasteļtoņi pārdzīvo gadu desmitus, tik un tā esot modīgi. Vēži tic stabilai gaumei un tendencēm. Pasteļtoņi, kas apvienoti ar metāliskiem elementiem, gaumīgiem aksesuāriem un audumiem, Vēzim būs tieši piemēroti.

 

LAUVA

Color Leo

Luksus, augstā mode, enerģija un krāšņums – tā ir Lauva! Lauva nekad nav ar mieru pamest māju “tādā nekādā” izskatā. Satīns vai zīds, kas apvienots ar krāšņiem sarkaniem – dzelteniem toņiem, liks Lauvai aiz laimes murrāt.

 

JAUNAVA

Color Virgo

Zemes zīmē dzimusī Jaunava mīl “piezemētos” toņus. Jaunava pievērš uzmanību detaļām, mīl konservatīvu un ieturētu stilu. Jaunava kā savu spēka krāsu atzīst zaļo.

 

SVARI

Color Libra

Perfekcionisms. Svaru noteikums ir vienmēr izskatīties satriecoši un kopti. Svaru dāmas mīl mežģīnes un apdrukātus materiālus pasteļtoņos, kas vienmēr papildināti ar rotaslietām.

 

SKORPIONS

Color Scorpio

Skorpions mīl radīt mistēriju. Skorpioni mīl piesātinātos toņus, kas apvienoti ar ādu, ādas imitāciju. Skorpionu spēka krāsa ir zelts, kas bieži vien papildina jau norādītos toņus.

 

STRĒLNIEKS

Color Sagittarius

Strēlnieki mīl ērtības, tādēļ gan apģērbs, gan tā krāsas pauž brīvību un pārliecību. Džinsu auduma apģērbs, pāris izmērus par lielu jakas, āda, vilna – tas ir Strēlnieka gaumē. Kā dārglietas piemēroti dabīgie akmeņi un kristāli.

 

MEŽĀZIS

Color Capricorn_0

Nepārspējama elegance. Šī zīme izvirza divus galvenos noteikumus  – šuvēja darināts apģērbs un piezemētie toņi. Mežāžus neinteresē izcelšanās pūlī, bet gan status un kvalitāte. Pat ikdienišķam apģērbam ir jābūt zīmola apģērbam. Lētums neiet saskaņā ar Mežāzi. Tas pats attiecas uz dārglietām  – tās nav lētas vai bezgaumīgas.

 

ŪDENSVĪRS

Color Aquarius_0

Oriģinalitāte – Ūdensvīrs nemīl atpalikt no modes. Turklāt Ūdensvīrs modi saprot, jūt, prot kombinēt dažādas krāsas, audumus, dizainus. Asimetriski piegriezumi un rakstaini audumi – tas ir Ūdensvīrs.

 

ZIVIS

Color Pisces

Zivis mīl justies romantiski, tādēļ izvēlas mierīgas krāsas un toņus. Gan Zivs zīmē dzimušās dāmas, gan kungi mēdz vilkt pārlieku daudz aksesuāru, bet dara to gaumīgi. Iemīļotais audums – kokvilna. Spēka krāsa – violeta.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru