Finansiāli veiksmīgāko zodiaka zīmju reitings – kurai zīmei lielākās izredzes kļūt par miljonāru

Astrologi apgalvo, ka cilvēka finansiālā labklājība pilnībā ir atkarīga no zvaigžņu stāvokļa.

Noskaidrosim, kura zodiaka zīme ir atzīta par bagātāko un veiksmīgāko naudas pelnīšanas jomā.

Reitings izveidots, sākot no apakšas.

12. vieta – Strēlnieks

Pēdējā vieta reitingā ierādīta Strēlniekiem, taču nepavisam ne tāpēc, ka viņiem nebūtu naudas. Bieži vien nauda viņiem ir, turklāt liela. Tikai lieta tāda – lai cik Strēlnieki nenopelnītu, viņam vienmēr ir par maz. Strēlnieki nekādi nespēj samierināties, ka, neraugoties uz viņu labklājību, ir kāds, kas ir bagātāks par viņu. Tas taču ir netaisnīgi! Pat tad, ja Strēlnieki ieņems piekto vietu “Forbes” bagātnieku sarakstā, viņi uzskatīs sevi par nabagiem. Piektā vieta taču nav pirmā!

11.vieta – Ūdensvīrs
Ūdensvīri nekad necenšas nopelnīt daudz naudas, tāpēc viņiem tās nav. Kāpēc Ūdensvīriem nauda? Lai trīcētu par katru centu? Tas nav par viņu. Ūdensvīri vienmēr paļaujas uz likteni, un – ja godīgi, tas viņu nekad nav pievīlis. Blakus Ūdensvīriem vienmēr ir kāds, kas šo sapņotāju ir gatavs nodrošināt ar visu nepieciešamo komfortablai un pat greznai dzīvei.

10.vieta – Zivis
Zivis ierindotas 10.vietā vienkārša iemesla dēļ – tās galīgi neprot nopelnīt. Dzīve regulāri Zivīm regulāri “piespēlē” dažādus izdevīgus pelnīšanas variantus, taču tās spītīgi atsakās tos saskatīt vai arī nemākulīgi iztērē nopelnīto. Zivis dod priekšroku dārgām un ne vienmēr vajadzīgām lietām, nedomājot par to, vai atliks dienišķajai maizei. Protams, Zivis nopelna tik daudz, lai pietiktu iztikai, taču ne vairāk.

9.vieta – Svari
Svari nicina naudu. Viņi ir patiesi pārliecināti, ka nekas labs šajos skaistajos papīrīšos nav. Un censties tos nopelnīt – tas taču ir tik piezemēti! Vienlaikus Svari dievina greznu dzīvi, lai gan paši par to klusē. Apkārtējiem viņi iedveš, ka patiesam māksliniekam jābūt izsalkušam, taču pateicīgie cienītāji var pasniegt viņam “nelielu” dāvanu, piemēram, dzīvokli.

8.vieta – Dvīņi
Paradokss ir tāds, ka Dvīņi ir lietpratēji naudas pelnīšanā, taču ne tās taupīšanā. Līdzko šīs zīmes pārstāvji saņem kaut kādu summu, viņiem burtiski sāk niezēt nagi – naudu vajag ātrāk iztērēt! Ja nu pēkšņi kaut kas! Piemēram, krīze, revolūcija, apokalipse, maz kas var notikt!

7.vieta – Vērsis
Vērši ar visu sirdi mīl tēlot nabagus. Viņi cenšas gan tā, gan šā, taču “ļaunā pasaule” it kā neļauj viņiem kļūt bagātiem. Interesanti, ka nauda Vērsim ir, taču tās pietiek tikai viņu visnotaļ komfortablajai dzīvei un ne vairāk. Lai ko arī Vērši nedarītu, papildu līdzekļus viņi nedabon.

6.vieta – Lauva
Lepnajiem Lauvām nauda vajadzīga, lai citiem pūstu miglu acīs. Ārēji Lauvas vienmēr ir veiksmīgas un bagātas, ietur maltītes dārgos restorānos (bet mājās ēd makaronus), dzīvo prestižā pilsētas rajonā un stilīgi ģērbjas. Apgrozoties bagātnieku sabiedrībā, Lauvām izdodas nopelnīt savu pirmo miljonu.

5.vieta – Vēzis
Vēžiem nauda ir vajadzīga. Pavaicājiet kāpēc, un viņš atbildēs: “Man vajag”. Vēži mājās stiepj dažādas lietas – vajag, nevajag, to viņi izdomās vēlāk. Vēži nopērk kaut kādu nieku, un pēc tam vēl nauda atliek. Toties pēc tam šo “bagātību” var atdot nabagajiem radiniekiem. Viņiem taču jāzina, kurš mums ir pats dāsnākais un cēlākais!

4.vieta – Auns
Auniem patīk risks, un jau jaunībā viņi iesaistās nopietnās naudas avantūrās. Raksturīgi, ka Auni tiek pie lielām naudas summām, no kurām nešķiras līdz mūža galam. Bet pats interesantākais sākas pēc Aunu nāves. Mantinieku viņiem ir atliku likām, bet testamenta nav!

3.vieta – Mežāzis
Mežāži no jaunības apgūst krājkasītes piepildīšanas mākslu – vajag vai nu daudz pelnīt, vai maz tērēt. Mežāži gūst panākumus abās jomās. Viņi tērē maz naudas, bet atliek daudz. Viņi neredz jēgu tērēt naudu nevajadzīgām lietām, ja to var novirzīt pašattīstībai, piemēram, kaut kādiem kursiem, kuri savukārt nākotnē palīdzēs nopelnīt vēl vairāk. Mežāžiem nauda nav greznība, bet līdzeklis.

2.vieta – Skorpions
Skorpioni ieņem godpilno otro vietu, jo ļoti mīl naudu un nemīl zaudēt. Finansiālas labklājības dēļ viņi ir gatavi iet pāri līķiem. Skorpioni finansiālu neatkarību sasniedz diezgan nobriedušā vecumā, toties var nodrošināt ne vienu vien savu pēcteču paaudzi.

1.vieta – Jaunava
Jaunavas par finansiālo labklājību var pateikties savam askētismam un darba mīlestībai. Jaunava – tas ir miljardieris, kurš staigā džinos par 20 dolāriem un neuztraucas. “Kāda atšķirība, normāli džinsi!”

Avots: “misstits.ru”

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru