Līgo un Jāņu horoskops katrai Zodiaka zīmei: Kur un kā svinēt šos svētkus

ligo

Uzzini, kā šos svētkus svinēt Tev, atbilstoši savai Zodiaka zīmei!

 

Auns

Šogad tieši tu pats varēsi uzņemt ciemiņus – jau droši vari sākt gatavoties šiem svētkiem, iepērkot nepieciešamākās preces, lai pašā svētku vakarā nebūtu jāstāv neiedomājami garās veikalu rindās. Nav izslēgts, ka kopā ar draugiem dosieties uz kādu pasākumu, kas paredzēts šiem svētkiem.

Vērsis

Beidzot varēsi izrauties no ierastās vides un nodoties Jāņu izpriecām. Lielākai jautrība ieteicama dažādu veco tradīciju piekopšana, arī lekšana pāri ugunskuram būs visai lustīgs pasākums. Brīvajiem Vēršiem šis ir labs laiks jaunu attiecību veidošanai, bet jau attiecībās esošajiem – to nostiprināšanai.

Dvīņi

Lai arī ko tu nedarītu – nesēdi mājās, bet dodies kaut kur! Jāņu dziesmas, dejas un pati atmosfēra tevi tik tiešām aizraus un iedvesmos! Esi apdomīgs ar alkohola lietošanu!

Vēzis

Ja svētkus svinēsi ārpus mājas vai tur, kur iepriekš nekad neesi bijis, var pagadīties iepazīt kādu ļoti interesantu cilvēku, ar kuru pavadīsi visu Jāņu nakti.

Lauva

Ja esi attiecībās, tad šos svētkus svini kopā ar savu mīļoto cilvēku un draugiem! Brīvajiem Lauvām var paveikties atrast papardes ziedu, taču, ar cita jūtām labāk nespēlēties, ja neesi skaidrs par savām!

Jaunava

Būs grūti noticēt, ka beidzot var mazliet atpūsties un atrauties no darba, liksies, ka no stresa ir visai grūti tikt vaļā. Lai vai kā – mājās gan nepaliec, jo tur uzradīsies lieki darbi, labāk pavadi laiku ar draugiem un nodoties svinēšanai.

Svari

Brīvajiem Svariem visai veiksmīgs laiks mīlas jomā – var sanākt iepazīt kādu, kas tavai sirdij liks pukstēt straujāk. Droši vari uzņemt ciemiņus pats pie sevis mājās, tikai ar naudas tērēšanu būtu jābūt ļoti uzmanīgam!

Skorpions

Ja iespējams, tad šoreiz ciemiņus uzņem tu pats, taču, ja ne, tad nesēdi mājās, bet pavadi laiku jautrā draugu kompānijā! Šašliks, siers un citi ēdieni liksies īpaši gardi – centies nepārēsties un pārāk nepiedzerties!

Strēlnieks

Ja dzer, tad ar apdomu. Un ja sēdies pie automašīnas stūres, tad tikai skaidrā! Centies izvairīties no jebkādas drāmas, kas šajos svētkos varētu rasties! Atpūties, un dari visu ar mēru!

Mežāzis 

Šos svētkus ieteicams svinēt tuvāko draugu lokā, nevis milzīgā un sabiedriskā pasākumā. Augstas izredzes iepazīt kādu ļoti īpašu cilvēku. Jāņu laiks sola īpaši interesantus pavērsienus tieši mīlas frontē.

Ūdensvīrs

Nododies aktivitātēm, kuras tev tik tiešām saistās ar Jāņiem. Uzpin vainagu, iekur ugunskuru – tā, lai rodas nepieciešamais noskaņojums Jāņu svinēšanai. Kas zina, varbūt jautrā līgošana noslēgsies ar papardes zieda meklējumiem.

Zivis

Aizrauties ar alkoholu gan nebūtu ieteicams, labāk svini šos svētkus draugu un radu lokā. Labāk atpūties un kārtīgi izrunājies, nevis aizraujies ar traku svinēšanu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru