Lūk, kāpēc citām zodiaka zīmēm patīk DVĪŅI 

Noskaidro, kuras ir tās īpašības, kas Dvīņos ir vislabākās, un kuras patīk katrai no zodiaka zīmēm. Uzzini, kas pašiem Dvīņiem patīk citos šīs zodiaka zīmes pārstāvjos, un, protams, sevī!

Auns – Aunam patīk Dvīņa neparedzamā, mainīgā un interesantā daba. Tas, kā viņš raugās uz notiekošo, un to visu izanalizē.

Vērsis – Vērsim patīk Dvīņu intelekts un tas, kā viņi runā. Kaut arī savienība starp šiem diviem reti kad ir veiksmīga romantiskajā ziņā, viņi izbauda laiku pilnībā!

Dvīņi – Viņiem patīk viņu spēja manipulēt ar cilvēkiem, tas, ka viņi diezgan bieži panāk savu, un dabū to, ko vēlas.

Vēzis – Vēžiem patīk Dvīņu spēja runāt. Viņiem šķiet, ka Dvīņi dod vienus no labākajiem padomiem.

Lauva – Lauvas Dvīņos augstu vērtē  viņu lielisko humora izjūtu, bezrūpīgo skatu uz dzīvi un to, cik neparedzami viņi reizēm spēj būt.

Jaunava – Jaunavai patīk Dvīņa intelektuālā puse, spēja lieliski komunicēt un saprasties ar apkārtējiem.

Lasi arī: Pārsteidzošs un interesants horoskops: fakti par tavu zodiaka zīmi

Svari – Svariem patīk tas, ka Dvīņi nesēž uz vietas, bet gan vienmēr ir darbībā, vienmēr mēģina kaut ko iemācīties un atklāt.

Skorpions – Skorpionu piesaista Dvīņu noslēpumainā daba, taču spēja tai pat laikā likt justies ļoti saprastam pat emocionālā līmenī.

Strēlnieks – Strēlnieki Dvīņos augstu vērtē viņu degsmi pēc jaunu virsotņu sasniegšanas, neapstāšanos pie pirmajam grūtībām un vēlmi atklāt jauno!

Mežāzis – Mežāžiem patīk Dvīņu humora izjūta, spēja lieliski komunicēt. Viņu starpā var izveidoties lieliskas darba attiecības, taču nekas vairāk!

Ūdensvīrs – Ūdensvīrs augstu vērtē Dvīņus kā tādus. Viņu neparedzamību, aktīvo, neizdibināmo dabu. Šie cilvēki patiešām spēj noturēt Ūdensvīra interesi.

Zivis – Zivīm patīk tas, kā Dvīņi runā, un par ko viņi runā. Šie cilvēki ļoti labi spēj rast kopīgu valodu, un teju jebkurā dzīves situācijā atradīs par ko parunāt!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru