Lūk, kāpēc brunetes ir tik īpašas

Matu krāsas taču mēdz būt tik dažādas, turklāt arī to nēsātājas noteikti nav vienādas, tāpēc mēģināsim uzzināt, kādas tad īsti ir katras matu krāsas pārstāves un ar ko viņas viena no otras atšķiras!

Jā, izrādās, ka ļoti daudz ko par cilvēka raksturu un viņa temperamentu var noteikt pēc tā, kāda ir viņa matu krāsa, kas noteikti nav nekāds jaunums, jo mums visiem taču ir zināms, ka blondīnes mēdz saukt par visnotaļ neattapīgām būtnēm, bet rudmates, piemēram, tiek uzskatītas par kaislīgām sievietēm.

 

BLONDĪNES (visu toņu gaišie mati – no blondā līdz gaiši brūnajam)

Seksapīla un tajā pat laikā naiva lellīte, kuru satrauc tikai un vienīgi viņas pašas izskats. Šim standartizētajam anekdošu varones portretam ar īstām blondīnēm ir ļoti maz kas kopīgs, ja nu vienīgi apgalvojums par seksapīlu. Dabisko blondīņu skaits strauji samazinās, tādas ir tikai 16% no visiem Zemes iedzīvotājiem, taču vairāk kā puse vīriešu (70%) sapņo tieši par tādām sievietēm, turklāt vīrieši, kā likums, māna pasi sevi, domājot, ka tāda sieviete būs pakļāvīga un maiga. Iespējams, ka iemesls šādām domām ir tas, ka ļoti daudzām šīs matu krāsas īpašniecēm ir bērnišķīgi sejas vaibsti, kas asociējas ar iepriekš minētajām īpašībām, taču te nu ir jāsaka, ka šie vīrieši, kuri tā domā, smagi kļūdās! Sievietes ar gaišiem matiem pilnīgi noteikti nav ne stulbas, ne naivas, ne maigas. Viņas labāk par visiem citiem orientējas matemātikā un dabaszinātnēs, kā arī labāk nekā jebkurš cits spēj uzticēties savai intuīcijai. Aiz viņu nosvērtības slēpjas ļoti daudz spēcīgu emociju, taču blondīnes dod priekšroku paturēt tās sevī, nedemonstrējot apkārtējiem. Neviena sieviete ar šo matu krāsu neuzticas kādam tik ļoti, lai ļautu viņam ieskatīties savā dvēselē un ieraudzīt, kas patiesībā tajā notiek. Sakarā ar to, ka tas, ko vīrieši no šīm sievietēm sagaida, nesakrīt ar realitāti, jo paklausīgas un maigas sievietes vietā viņi pēkšņi iegūst gudrinieci, rodas nesapratne, kas, kā likums, parasti beidzas ar šķiršanos. Pelnu blondās sievietes no pārējām gaišmatēm atšķir ļoti izteikta vēlme izcelties no pūļa ar jebkādiem līdzekļiem, tāpēc viņas tā dēļ, lai sasniegtu savu mērķi, ir gatavas bradāt arī pa citu galvām.

 

MELNMATES (melni, zili melni un ļoti tumši kastaņkrāsas mati )

Sievietes ar melniem vai ļoti tumšiem matiem bieži vien raksturo kā piesardzīgas, starp viņām ir ļoti daudz melanholiķes – viegli ievainojamas un īpaši jūtīgas būtnes, kuras bieži vien mēdz ļoti pārdzīvot pat vismazākās neveiksmes, viņas “uzliesmo kā sērkociņi” un tikpat ātri arī nomierinās. Vienas no iecienītākajām šo matu īpašnieču pašapliecināšanās metodēm – lauzt vīriešu sirdis. Tādā veidā viņas atbrīvojas no šaubām par savu skaistumu un lietderību. Tumšmates vairāk kā citas sievietes interesējas par psiholoģiju, mākslu un reliģiju. Jo gaišāks ādas tonis, jo spilgtāk izteiktas šīs īpašības, tai skaitā sentimentalitāte. Viņas ir ļoti mērķtiecīgas, dzimušas taktiķes un stratēģes – vairumā gadījumu viņas panāk to, ko vēlas. Interesanti ir tas, ka, lai gan vairums vīriešu sapņo par blondīnēm, apprecas viņi tomēr ar tumšmatēm.

 

Lasi vēl: Zaļganbrūnas acis – izrādās, ka šādu acu īpašnieki ir ļoti īpaši

 

RUDMATES (no apelsīna līdz medus tonim)

Rudo matu īpašnieces parasti nervozē vairāk un ir apveltītas ar “sprādzienbīstamu” temperamentu. Visa būtība slēpjas tajā, ka viņas izstrādā mazāk antistresa hormonu. Rudmates nevar ciest, kad uz viņām tiek izdarīts spiediens. Viņas ir stingri pārliecinātas, ka neviens nevienam nav parādā, un aktīvi iemieso šo dzīves principu. Rudajiem cilvēkiem ir “nospļauties” uz visām autoritātēm, jo vienīgais viedoklis, kas viņiem ir svarīgs, ir viņu pašu. Viņi ļoti reti saprot paši savus izteicienus un nepamana to, ka ir bezgala spontāni. Starp citu, spontanitāte, kā likums, ir attiecināma uz visām dzīves sfērām, ieskaitot seksuālo, jo rudmates ne tikai ar seksu nodarbojas daudz biežāk, bet arī pamanās to darīt ar dažādiem partneriem. Viņas viennozīmīgi ir apveltītas ar visnotaļ netradicionālu domāšanu.

 

BRUNETES (visu toņu kastaņbrūnie, izņemot ļoti tumšus)

Maigas un mājīgas, it kā viņas izstarotu siltumu, brunetes netiek pienācīgi novērtētas vīriešu vidū, bet velti! Lielākajai daļai šīs matu krāsas īpašnieču ir diezgan līdzsvarots un mierīgs raksturs. Viņas ir komunikablas un ar viņām ir patīkami sazināties – ar prieku iegūst jaunas paziņas. Arī sarežģītās situācijās viņas spēj saglabāt mieru un smaidu uz lūpām, taču šī mierīgā dzīve reizēm noved pie rutīnas. Viņas pašas bieži vien liek uzsvaru uz savu prātu, ne izskatu, un tad pašas brīnās, ka stiprā dzimuma pārstāvji viņas uztver kā “vīriešus brunčos”, augstu vērtē viņu intelektu, profesionālo kompetenci un spēju loģiski domāt, uzticot viņām savas privātās dzīves detaļas un… veidojot romānus ar citām sievietēm.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru