Nopietnas izvēles attiecībās! Mīlestības horoskops nedēļai no 22. līdz 28. oktobrim

Uzzini, kas šonedēļ mīlestībā gaidāms katram Zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

Auns

Ja iziesi no savas komforta zonas, tad tev pavērsies vairums iespēju, viena no tām – izveido attiecības. Jau ilgs gadus attiecībās esošie Auni droši var sākt domāt par pāriešanu nākamajā līmenī – vai nu precēties, vai domāt par ģimenes pieaugumu.

Vērsis

Radīsies drosme spert pirmo soli attiecību sākumam, kas tev liks noprast, vai jūsu jūtas ir abpusējas un vai attiecības kā tādas būs iespējamas. Nebaidies no izgāšanās, vismaz laicīgi zināsi, vai jums ir lemts!

Dvīņi

Attiecībās esošie Dvīņi vēlēsies vairāk laika pavadīt ar mīļoto cilvēku, izjūtot viņa mīlestību. Ja tevi kaut kas neapmierina, mierīgi izrunājies ar savu partneri. Atceries – neviens nevienam nepieder! Neuzskati, ka citiem ir nepieciešams tev atskaitīties!

Vēzis

Attiecībās esošie Vēži nevar īpaši sūdzēties par attiecībām, tiesa, kādas nelielas dzirksteles piešķilšana gan nenāktu par ļaunu, lai šīs attiecības padarītu mazliet kaislīgākas. Uzdrīksties pamēģināt ko jaunu un neierastu, apmeklē jaunas vietas. Šonedēļ astrālais izvietojums iedrošinās tevi uz jaunām un aizraujošām izdarībām.

 

Lai lasītu rakstu, velc uz augšu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru