Mīlestības horoskops nedēļas nogalei no 23. – 25. februārim

nogale

Noskaidro, ko zvaigznes sola katrai zodiaka zīmei, šai nedēļas nogalei!

Uzzini, kas tevi sagaida šajā nedēļas nogalē! Iespējams, atgadīsies notikumi, kas tevi pamatīgi izsviedīs no savas komforta zonas.

 

Auns Apkārt sastapsi kaislīgu enerģētiku, kurai būs grūti pretoties. Ja dodies izklaidēties, tad sagatavojies cīņai ar sevi, jo kāds tevi centīsies savaldzināt. Ja nepretosies, tevi gaidīs gards kumoss.

Vērsis Lai arī tu dziļi sirdī apzinies, ka tev ir taisnība, ir vērts uzturēt sarunu un pārliecināties, ka tavs partneris izprot situāciju. Jūs abi vēlaties komunicēt dziļākā līmenī, nekā tikai ar vārdiem. Jums jāpieņem tas, kādi jūs esat.

Dvīņi Pie esošā planētu izvietojuma mīļotā cilvēka humora izjūta liks vēlēties ko vairāk. Ja jūti, ka šoreiz tiek pārkāpta robeža, iespējams, ka esi pelnījis smieties pēdējais. Šo joku šis cilvēks nekad neaizmirsīs.

Vēzis Lai pieņemtu pareizos lēmumus, kas saistīti ar mīlas dzīvi, nepieciešamas sarunas. Iespējami konflikti, jo tu vēlēsies pierādīt savu taisnību un atturēsies no svarīgas informācijas izpaušanas, lai spētu kontrolēt savu partneri. Vislabāk būtu runāt atklāti un no sirds, nevērpjot intrigas.

Lauva Attiecības nevar izveidot vienā dienā, un to nostiprināšanai ir vajadzīgs laiks un apņēmība. Iespējams, tavas domas aizklīst pie kāda cita, nevis pašreizējā partnera, tāpēc ir jāsaprot, kāds tam ir iemesls. Tev jāapzinās savas patiesās sajūtas un jārunā par tām.

Jaunava Kāda intriģējoša saruna pavērs ceļu kāda īpaša cilvēka iepazīšanai. Pie esošā astrālā izvietojuma saņemsi daudz siltuma un tiksi patiesi novērtēts. Atklāsi, ka jauniepazīta sirdsāķīša sabiedrībā tu jūties pacilāts un tev šķiet, ka dzīve patiesi ir lieliska. Tu atklāsi arī to, ka jūs abi iedrošināt viens otru paveikt lielas lietas.

Svari Ja meklē attiecību ideālu, esi brīdināts, ka realitātē tas nebūt tā nenotiek. Sākumā jūs viens otram ļoti nepatiksiet, bet pēc garīgas sarunas būsiet krietni satuvinājušies. Pēc salabšanas stāsts kļūs daudz interesantāks.

Skorpions Tev varētu rasties šaubas par jūtām pret kādu tuvu cilvēku. Sirds varbūt saka vienu, bet prāts pavisam ko citu. Konflikta situācijā ir grūti kaut ko atrisināt, tāpēc izdomā rīcības plānu, kas varētu palīdzēt atrisināt situāciju.

Strēlnieks Attiecību jomā tev varētu rasties šaubas par šķietami saprotamām lietām. Jūs abi izbaudāt laiku, ko pavadāt kopā, taču nespējat vienoties par nākotnes plāniem. Neuztraucies par to, jo tad radīsies vēl lielāki sarežģījumi. Ar laiku viss atrisināsies.

Mežāzis Mīlestība var būt dažāda, bet šobrīd tā ir nedaudz svārstīga. Ja kāds cenšas tev pielabināties un panākt, ka piekrīti viņa piedāvājumiem, neļauj sevi tik viegli ietekmēt, ja vien tiešām nevēlies doties šajā virzienā.

Ūdensvīrs Mīļotais cilvēks nevēlēsies dzirdēt kārtējos sprediķus, it īpaši pie esošā planētu izvietojuma. Ir tāda lieta kā “pēdējais salmiņš”, ja neturēsi mēli aiz zobiem var pienākt brīdis, kad tiek pārkāptas visas robežas. Šajā nedēļas nogalē nešķērsojiet viens otra ceļu, citādi kopīga rītdiena var nemaz nepienākt.

Zivis Tu ļausi vaļu savai bagātajai iztēlei. Ja labu laiku fantazē par kādu cilvēku, ar kuru vēlies intīmas attiecības, tad sapratīsi, ka ilgas pēc šī cilvēka ir neizturamas. Ja turēsies pie tā, kas šajās attiecībās ir īsts, tad tev nav par ko uztraukties. Viss balstās uz tavām vēlmēm, tādēļ tev jābūt piesardzīgam.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru